merhabalar yeniden kızlar ben geçen ay mol gebelik yaşamıştım bhcg ölçümü 20 gün sonra 0.5 gelmişti 27 gün sonra bhcg 9.11 çıktı sizde de öyle sorunlar oldu mu iki gün önce tekrar yaptırdım 1.18 çıktı
merhabalar yeniden kızlar ben geçen ay mol gebelik yaşamıştım bhcg ölçümü 20 gün sonra 0.5 gelmişti 27 gün sonra bhcg 9.11 çıktı sizde de öyle sorunlar oldu mu iki gün önce tekrar yaptırdım 1.18 çıktı
bende de olmuştu selfish. doktorum ufak artışların normal kabul edildiğini söylemişti. sonradan indi :) sıkma canını
merhaba cnm bı sorum olucaktı dun cok moralım bozuldu gecen hafta pazartesı gunu hamıle oldugumu ogrendım b-hcg degerım 122.2 cıktı dün yıne kan testı yaptılar bu seferde 346.2 cıktı yavas ılerlıyo dedı doktor umıtlenme cok dedı boyle dusspte tekrar yukselme olurmu yoksa kesın düşer mi?
merhaba arkadaaşlar.ben daha önceden yazmıştım ..geçen agustos ayında mol gebelik nedeniyle kürtaj olmuştum..çok şükür rabbime şu an 3 aylık hamileyim..çok mutluyum Allah tamamına erdirir inşallah.moralinizi yüksek tutunn ümitsiz olmayın.çok dua edin arkadaşlar..gerçekten zor ama sabredin ..bana da dua edin arkadaşlar inş. doğum yapıncada güzel haberler veririm size..allah herkesin gönlüne göre versin..
kızlar 21-06-2010 tarihinde beta hcg değerim 212 olarak hamile olduğumu öğrendim. İkiye katlamasını kontrol etmek için 25-06-2010 yani bugün 2. kez beta hcg baktırdım. Değerimin normalde 848 olması gerekirden 2116 çıktı resmen 10 katlamış. Mol gebelikten şüphelendim. Sizin mol gebelik teşhisi konulmadan önce beta hcg artışlarınız nasıldı. Ne olur yardımcı olun. Moralim çok bozuldu(
moralini bozma canımcım değerin 2116 çıktığına göre keseyi görmüş olmanız lazım. gördünüzmü? gördüyseniz problem yoktur stres yapma. ayrıca aynı yerdemi yaptırdın bunun önemide var birinde yanlışlık olduysa diğeri 10a katlamış gibi görünebilr. belki de ikizdir olamazmı :) panik yapma iyi düşün a.s benim kürtaj öncesi değerim 2ye katlıyodu canım.
Şuanda daha yeni 4+1 oldum. 800 değerler beklediğimden önümüzdeki hafta perşembeye randevu almıştım. Daha doktora gitmedim yani. Ailede ikiz çok var aslında ama bilemiyorum. Umarım dediğin gibi olur. Moral verdiğin için çok teşşekürler. Allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin.
merhabalar ben de sizinle aynı şeyleri yaşadım acım daha taze atlatmaya çalışıyorum.bi gün iyi bi gün berbatım.bazen dünyam başıma yıkılıyor bazen umut dolu bakıyorum yarına...moralim bozuldukça hep bu topiği açıyorum ve bakıyorumtekrar tekrar mol gebelip geçirip de hamile kalanlara bebeğini kucağına alanlara bakıyorum allahım bana da yaşat o tatlı mucizeyi diyorum çok zor şeyler bunlar allah beterinden korusun ve hayırlısıyla isteyen herkese ve tabi bana da sağlıklı bebek nasib etsin...sen ne durumdasın lightlife gelişmeler nasıl?
merhabalar ben de sizinle aynı şeyleri yaşadım acım daha taze atlatmaya çalışıyorum.bi gün iyi bi gün berbatım.bazen dünyam başıma yıkılıyor bazen umut dolu bakıyorum yarına...moralim bozuldukça hep bu topiği açıyorum ve bakıyorumtekrar tekrar mol gebelip geçirip de hamile kalanlara bebeğini kucağına alanlara bakıyorum allahım bana da yaşat o tatlı mucizeyi diyorum çok zor şeyler bunlar allah beterinden korusun ve hayırlısıyla isteyen herkese ve tabi bana da sağlıklı bebek nasib etsin...sen ne durumdasın lightlife gelişmeler nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?