Mol gebelikten 9 ay sonra mı kalmış oldunuzİnşallah isteyen herkes icin güzel sonuçlar olurbenimde öyleydi ilkinde gelişim olmadı ve evet hemen gebelik oluşmuyor bizlerde zaten. Benim ilkide mol gebelikti ve doktor 3 ay bekle dedi bekledim 3 ayın sonunda hemen gebe kalamadım toplamda 6 ay sürdü molden sonra tam olarak herkesin dedigi surecte beklemişim ama 2.de mol oldu garantisi yok beklemenin kendi adıma söyliyim zaman kaybetmek istemem nasip boyutu var bu işin elimden geleni yapıp tevekkul ederim artık
İnşallah isteyen herkes icin güzel sonuçlar olurbenimde öyleydi ilkinde gelişim olmadı ve evet hemen gebelik oluşmuyor bizlerde zaten. Benim ilkide mol gebelikti ve doktor 3 ay bekle dedi bekledim 3 ayın sonunda hemen gebe kalamadım toplamda 6 ay sürdü molden sonra tam olarak herkesin dedigi surecte beklemişim ama 2.de mol oldu garantisi yok beklemenin kendi adıma söyliyim zaman kaybetmek istemem nasip boyutu var bu işin elimden geleni yapıp tevekkul ederim artık
İlk mol gebelikte evet inanılmaz mide bulantım vardı benimde koku hassasiyetimde fazlaydı ikincide hiç olmadı bulantı ağrı sızı bomboştu. İlk molden 6 ay sonra ikinci gebeligimdiSizin.ikisindedemi mide bulantısı yaşadınız sormamın.nedeni benim.ilk düşüğüm.evde oldu parçayı aldık dedi.doktor yam kürtaj gibi düşünme dedi zaten düşürmüşsün dedi.o yüzden tam bilniyorum
Yok tam 6 ay sonra kalmış oldumMol gebelikten 9 ay sonra mı kalmış oldunuz
Kalan parçayı anesteziyle uyutup mu aldılar pekiSizin.ikisindedemi mide bulantısı yaşadınız sormamın.nedeni benim.ilk düşüğüm.evde oldu parçayı aldık dedi.doktor yam kürtaj gibi düşünme dedi zaten düşürmüşsün dedi.o yüzden tam bilniyorum
Yok anestezi vurmadılar hic dediler zaten az diye çoğu dúşmüş dedilerKalan parçayı anesteziyle uyutup mu aldılar peki
Az ama keşke başka hastane de olsaydım araştırma hastanesi değildi çok kötü geçti çok ağrılı olduKalan parçayı anesteziyle uyutup mu aldılar peki
Ik8side kürtajmı olduİlk mol gebelikte evet inanılmaz mide bulantım vardı benimde koku hassasiyetimde fazlaydı ikincide hiç olmadı bulantı ağrı sızı bomboştu. İlk molden 6 ay sonra ikinci gebeligimdi
Ik8side kürtajmı oldu
Aynen kürtaj olurkene kürtajtan .sonr1 saatlik sancım oldu geçti düşükte gece boyu sancı çekerek düşürdüm ama dayanılmayacak fenalaşacak o kadar değil ama yine kötüydü kürtaja göre tabikiBenim ikiside kurtajdı anestesi altında oldum farklı hastanelerdeydi biri devlet digeri egitim araştırmada oldu. Ama duyduguma göre düşük daha kötü oluyomuş yani daha ağrılıymış çektiğiniz sancılardan dolayı
Çok geçmis olsun inşAllah hic biri tekrarlanmaz artıkAynen kürtaj olurkene kürtajtan .sonr1 saatlik sancım oldu geçti düşükte gece boyu sancı çekerek düşürdüm ama dayanılmayacak fenalaşacak o kadar değil ama yine kötüydü kürtaja göre tabiki
İnşallah sizinde tekrarlanmaz sağlıklı gebelik haberlerini inşallah Allahın izniylen verelim birbirimizeÇok geçmis olsun inşAllah hic biri tekrarlanmaz artık
Değeriniz tam olarak 0mı benim iki aydır hep 1 çıkıyor normal mi sizceBenim 1 bucuk ay önce gebeliğim sonlandırıldı 6.hafta boş keseydi. Patoloji sonucum kısmi mol ve beta takibi yazıyordu. Beta degerim de 1 ay içinde sıfırlandı. Doktor bana 1 ay sonraya gebelik planlayabilirsin dedi ve şuan tekrardan tedaviye başlandı. Bu 1 sene 6 ay muhabbeti herkes icin geçerli değildir diye düşünüyorum.
Benim 0.4 ve 0.2 ye düştükten sonra gebelik önerildi normalde deger aralıgı 0-5 normal kabul edilen 1 cok sıkıntı cıkaracagını düşünmüyorum ama yinede tabi doktora sormak daha mantıklı varsayım uzerine konusuyorum benDeğeriniz tam olarak 0mı benim iki aydır hep 1 çıkıyor normal mi sizce