Mol gebelik gecirenler nekadar sonra tekrar hamile kaldiniz?

Bebegim676

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
62
3
26
Banada gecen hafta mol gebelik dedi,doktor yarin kurtaj olucam doktor bana 3 ay korunmami soyledi ama arastirdigima gore 1 yil hamilelik yasakmis benimle ayni sorunu yasayanlar nekadar sonra hamile kaldiniz?

canım merhaba bende mol gebelik geçirdim belirtmek isterim ki zorlu 1 süreç ama herşey moralde bitiyo. doktorun verdiği süre eğer mol olduğun kesinse o süre yeterli değil kesinlikle

canım moralini yüksek tut sayfayı takip edecem durumunu patoloji sonucunu bizimlede paylaş olurmu.

Merhaba ben de bugun mol gebelık oldugunu ogrendım acıkcası yıkıldım bı sene ertelemek durumundayım hayqllerımı mumkunse yasadıklarını paylasır mısın.buarada cok sevındım hamıle olmana

Canım geçmiş olsun öncelikle çok insan yaşamış atlatmış bunu bende atlattım çok şükür darısı başına ben kürtajdan sonra tam 15 ay korundum korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra hamile kaldım çok korktum ikincisinde mil diye ama değilmiş kürtajdan sonra benim beta HCG 4 ayda anca sıfırlandı zar zor çünkü değerleri yükselmişti 4 seyans hafif dozda kemoterapi verdiler sonra sıfırlandı kötü bir dönemdi benim için ama çok şükür geçti herşey ve tekrar hamileyim darısı başına inşallah hiç üzülme bende 1 sene nasıl geçecek diye düşünüyordum ama öyle bir geçtiki hiç anlamadım
Merhaba ben de bugun mol gebelık oldugunu ogrendım acıkcası yıkıldım bı sene ertelemek durumundayım hayqllerımı mumkunse yasadıklarını paylasır mısın.buarada cok sevındım hamıle olmana

Çok teşekkür ederim paylaşımın için:) yavaş yavaş alıştırıyorum kendimi bu düşünceye yaşım 30 olmasaydı bu kadar gerilmezdim çok geç kalacakmışım gibi geliyor da
İnşallah herşey gönlünce olur zorluklarla karşılaşmazsın daha

Banada gecen hafta mol gebelik dedi,doktor yarin kurtaj olucam doktor bana 3 ay korunmami soyledi ama arastirdigima gore 1 yil hamilelik yasakmis benimle ayni sorunu yasayanlar nekadar sonra hamile kaldiniz?
Merak etme bende MOL gebelik geçirdim 1 yil sonra hamile kaldım hemde polikistik over kistiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…