Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Modern Köşe Koltuklar

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

cherryblossom

Guru
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
1.290
2
sl133g.jpg

pic1.JPG

1202414508_avenue_rd_b.jpg

k__e_koltuk_600.jpg

sofa-1F.jpg

room_makeover_2.jpg

633380939851802500.jpg

about1.jpg

furniture1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkürler çok güzeller gerçekten...
eskiden köşeli takımları hiç beğenmezdim ama artık okdr şık ve orginal modeller yapıyorlarki bayılıyorum:)

güzel modeller, allah nazip ederse ben de köse taktimi almayi düsünüyorum cok fazla yer tutmuyorlar
ben o yüzden köse takimi terci ediyorum

bence çok şık ve derli toplu duruyor bu koltuklar
heleki uygun duvar kağıdı yada tablo ile tamamlanınca :))

çok güzeller ya....bir tane boş odam var bunlar gibi köse takımı almak istiyom.baya fikrim oldu bunları görünce...

köşe koltuklar süper duruyor benim de var ama
misafir gelince bir garip oluyor
herkes sıralanmış oturuyo gibia.s

bende iyişallah seneye evlenicem şuan evimiz inşaat aşamasında yavaş yavaş bakmaya başladım köşe takım kesinlikle almak istiyorum çok güzel duruyorlar

köşe koltuklar süper duruyor benim de var ama
misafir gelince bir garip oluyor
herkes sıralanmış oturuyo gibia.s

evet katılıyorum eskiden bizim salonumuzda vardı kocaman hantal bir köşe koltuk, misafir gelince kuş gibi sıralanıyorlardı, bir de konuşurken birbirlerini göremeyince sürekli eğilip birbirlerine bakmaya çalışıyorlardı haliyle de komik bir görüntü oluşuyordu.kaydirigubbakcemile3
sonra onu kaldırdık normal bir oturma grubu aldık salona, oturma odasına da güzel daha küçük bir köşe koltuk koyduk karşısına da kanepe, böylelikle dengelendi biraz.a.s
benim odamda da çok tatlı bir köşe koltuk var. arkadaşlarım misafirlerim geldiğinde yatarken de film izlerken de çok rahat oluyor köşe koltukla.
ortadaki pufu da çok tatlı.. :1rolleyes:

yani salonda pek olmuyor köşe koltuk, ya da olunca muhakkak iki berjerle ya da başka bir kanepeyle tamamlamak lazım, ama oturma odaları için ideal!a.s.

Son düzenleme:
haklısınız annemde o yüzden hiç sewmez köşe takımlarını:)))
ama ztn salon için deil oturma odasu için almak istiyorum orada da eşimle ben olacağıma veya çok yakın bi arkadaşımız falan oturacaımıza göre çok sorun olmaz diye düşünüyorum...misafir gelince, kalabalık olunca salondaki oturma grubuna geçilir:)))

çok güzel hepsi paylaşan herkesin emeğine sağlık... artık odalarda yerden kazanmak için çok tercih ediliyormuş diye okumuştum..gerçekten çok şık...

Son düzenleme:
haklısınız annemde o yüzden hiç sewmez köşe takımlarını:)))
ama ztn salon için deil oturma odasu için almak istiyorum orada da eşimle ben olacağıma veya çok yakın bi arkadaşımız falan oturacaımıza göre çok sorun olmaz diye düşünüyorum...misafir gelince, kalabalık olunca salondaki oturma grubuna geçilir:)))

canım zaten iki kişi için süper
eşin uzun tarafına yatar sen de çapraz olarak onun dizine yatarsın:asigim:
bizim gibi:asigim:
valla süper oluyo ama dediğim gibi misafir gelince
birbirimizin yüzünü zor görüyoruz sıra sıra kız istemeye gelmiş gibi istif istif:içelim::içelim::içelim:

ben de köşeli almayı düşünüyoeum ama deri siyah olabilir. yada kumaş siyah hoş duruyo

X