• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri modeller nasıl sizce..fikirrr?

kızlar çok kararsızım...hoş bulduğum modeller bunlar sizce hangisi güzel

hepsının ust kısmı cok hos ama alt kısmı bozmus benım gelınlıgımın ust kısmı gupur tamamen strablezz rengı kırık beyaz altın ıse arkası balon on tarfı kat kat ama altı duz yıne ustte toplanıp brons takılcak acık kısmınada yıne gupr olcak hayal urunu oldugu ıcn henuz resmı yok ama fıkır olarak dusunebılırsın...

Ya benim zevkim bu tarz bak şu verdiğim linkte alıntı yaptığım gelinliğe bayıldım mesela ben çok hoş hem de zarif...bayanssulusmile

canım baktım gelinliklere gerçekten çok hoş çok zarihler ve bunlar vücudu zarif insanlara çok yakışır keşke benimde öle olsa ama malesef..:( ben balıketliyim kalçamda normalden geniş basenlerim falan..yakışacağını düşünmediğim için bu modellerden kaçırdım hep gözümü ama gördüğümdede içim gitmedi değil..

cnm hazır gelinlik bakıcaksan önce aysirayla akaya git cnm benimde vücut tipim senin gibi ama kendini kısıtlama üstünde hiç düşünmediğin gelinliklerin güzel duracağına eminim yerimseniben

attachment.php

Bu gelinlik çok hoşmuş.

sebnem çok teşekkür ederim söylemen çok iyi oldu birsürü yer var çünkü . bunlara öncelik vermek iyi olcak..
ceyda çok hoş bu model..göğüs kısmını çok güzel gösterir bence.. ya bak seninkini görünce bile heyecan bastı :) ne zaman düğünün ?

bence ilk yüklediklerinizden dördüncüsü, gerçekten harika bir model. pek de giyilmeyen, yaygın olmayan bir seçim olurdu, çok klas.

sebnem çok teşekkür ederim söylemen çok iyi oldu birsürü yer var çünkü . bunlara öncelik vermek iyi olcak..
ceyda çok hoş bu model..göğüs kısmını çok güzel gösterir bence.. ya bak seninkini görünce bile heyecan bastı :) ne zaman düğünün ?

dugunum 12 eylulde ıns.valla bende cok heyecanlıyım gercı ben ıkıncı kez gıycem ama olsun yınede cok hos bı duyguu

benimde 13 eylül :) 12 eylül kına :) ikincide olsa ilk de olsa evlilik bu en özel gün..mutlu olursunuz inşallah..

ıns.canımmm sende oylee benımde 11 eylul kına 12 eylul dugun nıkah tarıhıne hala karar veremedım 12 eylulde referandum var dıye nıkah memuru olmaz dıyooo bende kınada olsun dıyorum bakalım

İlk model çok güzelmiş. Ancak, sıfırdan gelinlik diktireceksen bu modellere benzer gelinlikleri muhakkak dene derim. Katalogda güzel duran, sende hayal ettiğin gibi durmayabilir. Herley gönlünce olsun..

Back