• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri modeller nasıl sizce..fikirrr?

sumeyra86

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2010
192
0
296
İstanbul
kızlar çok kararsızım...hoş bulduğum modeller bunlar sizce hangisi güzel

Eklentiler

• $2zisze8.jpg
    $2zisze8.jpg
    4,4 KB · Görüntüleme: 83
  • $3l3.jpg
    $3l3.jpg
    9,2 KB · Görüntüleme: 74
  • $4.jpg
    $4.jpg
    5,9 KB · Görüntüleme: 82
  • $75.jpg
    $75.jpg
    12,6 KB · Görüntüleme: 73
  • $22358_305505759627_294908259627_3273135_7168116_n.jpg
    $22358_305505759627_294908259627_3273135_7168116_n.jpg
    7 KB · Görüntüleme: 63
o kadar kararsızımki bazen hepsi hoşuma gidiyor bazen hiçbiri.. nedense umtsuz olmaya başladım
ben nette model ararken ilk bu modeli gördum hayalimde bi gelinllik vardı oda buydu hemen fotoyu götürüp diktirmeye basldım bence cok model bakma kafan karısır
benim de en çok bu hoşuma gitti

bence umutsuz olma

bende bayılmıstımm benim olmalı demiştim oldu cok şükür

çok teşekkür ederim gerçekten çok model bakmak insaın kafasını karıştırıyor.neyden korkuyorum biliyomusunuz ya beğendiğim modeller fiziğime gitmezse diye..inşallah böyle bi talihsizlik yaşamam..

çok teşekkür ederim gerçekten çok model bakmak insaın kafasını karıştırıyor.neyden korkuyorum biliyomusunuz ya beğendiğim modeller fiziğime gitmezse diye..inşallah böyle bi talihsizlik yaşamam..

fizigin kilon boyun nasıl söylersen yardımcı olabilirim ben ilk bu modeli götürdügümde tam sana göre dedi modacı sende söylersen yardımcı olurum

boyum 163.. çok kilolu değilim ama kalçalarım geniş malesef :( balık etliyim çok göze batmıyo ama basen bölgesi dert. çok teşekkür ederim yardımınız için. nasıl bi model olur sizce

sanırım ölçülerimiz aynı bu modeller belden acıldıgı için kalça kısmında sorun olmaz basen kısmında yani balık etliysen hos bu modeller ama dedigim gibi cok model bakma karar vermen zor olur ben ilk baktıgım modeli diktirdim giydim cokta begendim yardımcı olmamı istedigin bi konu olursa olurum yazabilirsin sıkma canını o gun en guzel sen olacaksın

bende ilk sıradaki 3. modele bayıldımhakikaten çok hoş
bencede fazla modele bakma kafan karışır ben evleneceğimde gelinlikçiye gittim şöle bi bakınayım diye 2. giydiğim gelinliği beğendim öncesinde çok kararsızdım sende üzerinde dene hangisi seni gelin gibi hissettirirse onu al tatlım
bu arada hazır mı alacaksın dikikecek mi ben hazır alırsan diye fikir verdim canımopuyorumnanaktan

haklısınız..hazır olanları denicem eğer içime sinen olmazsa diktircem bu modellerden seçtiğimi inş :) çok stresli birşeymiş bu..

cnm benim eğer ilk önce hazır diyorsan internetten fazla bakmamanı tavsiye ederim çünkü orda denediklerinle çok farklı şeyleri beğenebilrisin bende eklediğin modellerden yani kabarık modellerden istiyordum ama aldığım gelinlik öyle olmadı . inşallah aradığın gelinliğin bulursun cnm

çok stres yapma gelinlik denemek çok zevkli :):):)

bu zevki bende alırım inşallah :) haklısın aslında üzerimde görüp karar varmak en iyisi ama insan en güzeli olsun istiyo hep..haftaya başlıcam gelinlikçileri gezmeye..çok yorulcam galiba :)

Hiçbirisini beğenmedim desem ayıp olmaz umarım :umursamaz:

İlk mesajındaki en sondaki fena durmuyor gibi...Başka modellere baksan olmaz mı ki ?

gezdiğim gelinlikçilerdeki modellere de bakcam tabi artık hangisini üzerimde beğenirsem :) tavsiye edebileceğin modelller varsa paylaşırsan sevinirim sizce güzel olanlardan :)

Back