Modelistlik yapan var mı ?

Cansu tan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2019
50
33
3
34
Merhaba! hanımlar.. Aranızda modelist olan bu işi yapan arkadaşlar var mı iş olanağı nedir ? Muhasebeci bir arkadaşım iş bulamadığı için modelistlik kursuna gitmek istiyor . Böyle kurslara katılan varmı iş olanağı varmı ? Belki aramızda bu işi yapanlardan fikir alabilirim belki sizden

Modelistlik artı tasarım anca birde işin içinde olman piyasayı bilmen gerekiyor
Tek başına modelistlik pek ise yaramaz

Ben modelistim ama bu isin univeristesini okudum yillarca egitim aldim sertifikalar kurslar vs 5 yillikta is tecrubem var. Modelistlik kursuna giderek yani en azindan bir yil giderek hicbirsey ogrenemezde calisamazda. Modelistlik cok zor bir istir tecrube gerekir kurs mezunu olarak bence hic is bulamaz bulsa bile modelist yardimcisi olarak bulur kucuk capli firmalarda oda zaten asgari ucret yada daha alti kazanir. Modelist olmasi icin birkac is yili tecrube lazim. Meslegimiz olmedi tabikide. Ama benim tavsiyem illa yapacaksa bilgisayarli modelistligide beraberinde ogrensin elde ve bilgisayarda ogrenebilirse belki diyorum.

Cografya ogretmeniyim fakat yillardir issizi. Ben de ogrenmeye karar verdim modelistlik egitimi dusunuyorum ama nerden baslayacagimi bilemiyorum yardimci olabilecek biri var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…