• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

model model zeytinlik ve reçellikleri nerede bulabiliriz

nefesim

eski KK üyesi
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
3.202
14
683
37
kızlar ben kahvaltı takımıma uygun olacak şekilde bi set oluşturmak istiyorum..reçellik zeytinlikler arıyorum ama bi türlü bulamıorum..hani su "s" şeklinde olan zeytinlik ya da değişik modellerde reçellikler oluyor ya renk renk model model onları nerede bulabilirim..

avrupa yakasındayım önerebileceğiniz yerler var mı

bakırköyde bende görüyorum ama hep aynı modeller var.."s" şeklinde olanlardan aldım ama internette bakıyorum daha değişik modellerde var dışarda göremiyorum

oww çok uzak ama aklımda olsun..teşekkür ederim..

Bence bir gün zaman ayırıp Eminönü'ne gitmelisin mutlaka. Orada çeşitlilikten bol birşey yok ayrıca fiyatlar da çok uygun. Çok çok tavsiye ederim. Ben de gideceğim ev tutulsun bir de.

merhaba ;

vaktin varmı bilmiyorum ama büyük semt pazarlarını gezersen de çok çeşitli ürünler var.. mağazadakilerden daha güzel ürünler bulabiliyosun

doğru diosun eminönüne gitmek lazım çeyiz almak amacıyla hiç gitmedim..

bakırköy gural porselene gittim outlet orası da artık gural porselende o tarz üretimin durdugunu söylediler..kalan bi kaç parça satılıomuş sadece..

Back