• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Model,Manken,Stand,Fuar hostesleri

_lal_

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
228
1
641
37
İzmir
arkadaşlar tam ciddi bi meslek olarak saymasam da, öğrencilikte bence ek harçlık için iyi bir kazanç kapısı. ama bu sektörde de hakkımızın yenmesi çok karşılaşılan bişey. gelin sorunlarımızı,önerilerimizi paylaşalımşakkıdı

bende üniversitedeyken hobi niyetine ajansa kaydoldum bi çok ajanstan teklif aldım ama bu yüzden mankenlik,fotomodellik yapmak isteyen arkadaşlara kaliteli ajanslarla çalışmalarını tavsiye ederim ayrıca bu işi harçlık çıkarmak için düşünen arkadaşlarıma mümkünse çalışacagınız ajansla başwuru imzalamayın size uygun iş olduklarında sizi çagırıyorlar zaten.çünkü ben öle bi hata yaptım 2 sene sözleşme imzaladım ve çagırdıkları her işe gitmek zorunda kalıodum.şimdiden şansınız bol olsun ;)

bende daha yeni düşünmeye başladım.part time çalışabileceğim bir iş ararken arkadaşlarım tavsiye etti.aslında başka bir işte çalışıoyorum ama maalesef borçlar hiç bitmiyor.daha önce okurken yazın yapıyordum çok yorucu bir iş ama part time yapılacak çok fazla iş seçeneği yok.acaba yapan arkadaşlar ajans önerebilirlermi istanbulda.

kızar ya böyle çalışılabilicek sağlam ajanslar varmı fikrinizi sorayım biçok yerden modellik fuar hostesliği teklifleri aldım ama malum reddettim :( piyasayı tanımıyorum yardımlarınızı bekliyorum :))

ben arkadaşımın tavsiyesiyle gitmiştim bir ajansa, bizimle ilgilenen kişi işten ayrılana kadar güzeldi ama sonradan ilgilenmeye başlayan adamdan çok rahatsız oldum ve çağırdıkları işlere gitmedim bir daha... ama şu işsizlik zamanımda tekrar yapmayı düşünüyosum açıkcası, hiç yoktan para kazanırım belki

bende çok istedim stand hostesliği yapmak fln ama babam izin vermedi...bi arkadasım yapıoduu ii de para alıodu yani bi gittiğinde 30 40 alıodu o da öğrenciler için az sayılmaz..ben arkadasımdan almıstım tel numarasını ama dediğim gbi izin cıkmadı ankarada olupta standda çalışmak isteyenlere numara verebilirmmm özelden ulaşabilirsinzkaydirigubbakcemile3

ben bir ara modellik yaptım işin peşinden koşarsan sağlam yerlerde çalışırsan iyi kazanabiliyorsun...ama şu an yapamıyorum nişanlım kesinlikle karşı modelliği geçtim o zaten nişanlıyken yapılabilecek bir meslek değil ama hostestlikte yapamıyorum onu da istemiyor sizler de bilirsiniz ki genelde hostes bayanlar görsellik için seçilir ve ona göre giydirilir o yüzden hak veriyorum tabiki ona...sonuç olarak uzun süreli yapılabilecek bir meslek değil malesef tabi ciddi ilişkiniz varsa...başarılar....

stand hosteslıgı yaptım ajansa baglı olarak ama malum krız geldı cattıııııı.....kımse tanıtımını yapmıyorrr artık fırmalar bı kac tane oluyor olmuyor...her hafta aranırken telefonum calmıyor sımdılerde....ama deneyim kazanmak açısından öğrenciysenizde değerlendirmek gerekiyor.

ben izmirde yaşıyorum burda bilinen bi ajansa gitmek istiyorum ama bu konuda hiç bilgim yok.
Bu işten ne kadar kazanılıyor , yada ne bilim zorlukları kolaylıkları neler biraz bilgi verebilirmisiniz ..

ben izmirde yaşıyorum burda bilinen bi ajansa gitmek istiyorum ama bu konuda hiç bilgim yok.
Bu işten ne kadar kazanılıyor , yada ne bilim zorlukları kolaylıkları neler biraz bilgi verebilirmisiniz ..

Cnm hakan hekimoğlu iş çıkarmıyo.Ama eğer düşünürsen arta ajans ve blt paranı vaktinde,eksiksiz alabiliceğin ajanslar.İşe göre zorluklar değişiyo.
Fuar hostesliği yapmak istersen yardımcı olabilirim ama cnmopuyorumnanaktan

ben de üniversite de ajansa üyeydim izmirde. hem az para veriyordu hem de işten 2 hafta sonra ödeme yapıyordu. bazı birlikte çalıştığım ajanstan olmayan kızlar vardı. bir iki kere ajansla katılmışlar organizasyona, firmalarla nasıl bir iletişim kurdular bilmiyorum ama onlar artık direk kızları arıyordu ve ajansa bağlı olmadan çalışıyorlardı. haliyle tüm parayı kendileri alıyorlardı.

zorluk kolaylık dersen yapacağın işe göre değişir, misafirmi karşılayacaksın, fuarda tanıtım hostesi mi olacaksın, düğün organizasyonlarında gelen konuklarla mı ilgileceksin, mağaza açılışında mı çalışacaksın...vs bence en temizi düğün organizasonları ama onun da mevsimi geçti.

Merhaba Arkadaşlar,

ızmirde fuar hostesliği stand hostesliği yapabileceğim ajans arıyorum,ek para kazanabilmek için 2 ajanstan aramışlardı görüşmeye gittim fakat oradaki kişiler pek güven vermedi bu yüzden vazgeçtim..bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba Arkadaşlar,

İzmirde fuar hostesliği stand hostesliği yapabileceğim ajans arıyorum,ek para kazanabilmek için 2 ajanstan aramışlardı görüşmeye gittim fakat oradaki kişiler pek güven vermedi bu yüzden vazgeçtim..bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Cnm yardımcı olabilirim.Özelden msn'ini yaz ya da telini.konuşalım yardımcı olıyım sana:1hug:

Cnm yardımcı olabilirim.Özelden msn'ini yaz ya da telini.konuşalım yardımcı olıyım sana:1hug:

Milda Özelden sen bana ulaşıp msn adresini ve telini yazarsan çok sevinirim çünkü özelden mesaj atmak için 50 mesajın üstünde olmam gerekiyormuş:):1rolleyes:

Milda Özelden sen bana ulaşıp msn adresini ve telini yazarsan çok sevinirim çünkü özelden mesaj atmak için 50 mesajın üstünde olmam gerekiyormuş:):1rolleyes:

cnm benimde 50 msjım yok ya Çok üzgünüm çoook
ziyaretçi defterine yazıyım sen ekleyince beni, silersin yorumu ziyaretçi defterinden

bende calıstım ev fuarında dergi standlarında insanlarla ugrasmak bir sanattır baskada birsey demiyorum :)

Bende bir turizmci resepsiyonist olarak sana hak veriyorum moon insanlarla uğraşmak gerçekten bir sanat:)

Back