Modalife ürün iadesi hakkında yardım lütfen

saft

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
2.553
3.022
448
İstanbul
Merhaba hanımlar. Bir sıkıntım var. Modalife denen yerden annem bana göstermeden bir mobilya aldı. Kredi kartına çekti. 2-3 taksit ödedi. Daha ürünü almış değiliz, siparişini dahi vermiş değiliz. Sadece alacağız deyip sözleşme imzalayıp şimdi de vazgeçmek istiyoruz. Sözleşmede sadece değişim hakkı olduğu, iade kabul edilmediği gibi bir durum varmış. Ben ürünlere baktım, nasılsa bir şey beğeniriz diyorduk ama hiçbirini beğenmedim. Bu koşullarda üründen vazgeçebiliyor muyum? Nasıl bir süreç izlemem gerekir? Mağazayla konuştuk iadesi yok diyorlar.

15 gün icinde kosulsuz sartsız iade hakkınız var ama siz parayı vereli bilmem kaç ay olmus
Ürün almadan hadi onuda gectim sipariş vermeden neden para yatırıp durdunuz

Almadiginiz urunun iadesi elbette olmaz. Ama siz de bir tuhafmissiniz insan bir sey almadan karttan para cektirir mi?
e herkes öyle yapmaz mı zaten? mobilya alışverişi böyledir. ödemeyi yaparsın, sipariş geçerler, üretip teslim ederler. biz ağustosta alacağız mobilyaları ama şimdiden ödedik, ödüyoruz.

konu sahibi sözleşmede ne yazıyorsa odur diye düşünüyorum.

e herkes öyle yapmaz mı zaten? mobilya alışverişi böyledir. ödemeyi yaparsın, sipariş geçerler, üretip teslim ederler. biz ağustosta alacağız mobilyaları ama şimdiden ödedik, ödüyoruz.

konu sahibi sözleşmede ne yazıyorsa odur diye düşünüyorum.
Ama konu sahibi siparisini vermedigini yazmis,elbet bir sey begenirim zannettim ama begenemedim demis. O yuzden dedim ben de. Kimseye ben bunu begendim bana bundan yaptir demezsen ne bilsinler sana ne yollayacaklarini?

Ama konu sahibi siparisini vermedigini yazmis,elbet bir sey begenirim zannettim ama begenemedim demis. O yuzden dedim ben de. Kimseye ben bunu begendim bana bundan yaptir demezsen ne bilsinler sana ne yollayacaklarini?
bence annesi bi mobilya beğenmiş, ona göre ödemeye başlanmış. konu sahibi eksik yazmıştır muhtemelen. bana göstermeden demiş zaten. annesi görmüş beğenmiş yani.

bence annesi bi mobilya beğenmiş, ona göre ödemeye başlanmış. konu sahibi eksik yazmıştır muhtemelen. bana göstermeden demiş zaten. annesi görmüş beğenmiş yani.
Gorup begendiyse sozlesmede siparis verilen urunun kodu cinsi her seyi yazar. Urunu de satin almis sayilir. Teslim tarihi de yazar. Bence resmen bos kagit imzalamislar ustunu sonradan doldururuz diye,ama bir sey begenip de siparisi vermemisler. Kredi kartindan odeme alinmis,banka ceker durur her ay,sormaz ki sana aldin mi koltugunu mobilyani diye.

Gorup begendiyse sozlesmede siparis verilen urunun kodu cinsi her seyi yazar. Urunu de satin almis sayilir. Teslim tarihi de yazar. Bence resmen bos kagit imzalamislar ustunu sonradan doldururuz diye,ama bir sey begenip de siparisi vermemisler. Kredi kartindan odeme alinmis,banka ceker durur her ay,sormaz ki sana aldin mi koltugunu mobilyani diye.
mağazada suç var mı? ödemeyi yapanın düşünmesi lazım.

mağazada suç var mı? ödemeyi yapanın düşünmesi lazım.
Yok tabii ki. Mobilya isi zaten biraz degisiktir,siparis verip sozlesmeye yazdirdigin urunu bile zamaninda alamazsin eger ardini kovalamazsan. Kaldi ki siparisini vermedigin urunun parasini odediysen yandin. Ustune su ic hesabi

Yok tabii ki. Mobilya isi zaten biraz degisiktir,siparis verip sozlesmeye yazdirdigin urunu bile zamaninda alamazsin eger ardini kovalamazsan. Kaldi ki siparisini vermedigin urunun parasini odediysen yandin. Ustune su ic hesabi
ben hala belli bir ürün için sipariş verilip ona göre ödeme yapıldığını düşünüyorum. sonradan vazgeçilmiş, değişim için de başka ürün beğenilememiş.
konu sahibi aydınlatırsa öğreniriz.

normal şartlar altında da mağazadan görülerek alınan ürünün iadesi olmaz. kanunda böyle yazıyor diye biliyorum.

ben hala belli bir ürün için sipariş verilip ona göre ödeme yapıldığını düşünüyorum. sonradan vazgeçilmiş, değişim için de başka ürün beğenilememiş.
konu sahibi aydınlatırsa öğreniriz.

normal şartlar altında da mağazadan görülerek alınan ürünün iadesi olmaz. kanunda böyle yazıyor diye biliyorum.
Du bakalim captain ne cikacak ;)

bu kadar ay taksitler ödeyip bitirene kadar aklınız nerdeydi ki?iade almak zorunda değiller , öyle şey mi olur.

Kızlar yorumlariniz icin tesekkur ederim halloldu begendigm bisey buldum. Iade zorunluluklari yokmus zaten 1 haftayi gectigi icin

Back
X