Modalife mobilya neden ucuz ?

demmay

💑 ( 👶+👶) = 💙
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2007
1.843
31
116
41
K.K.T.C.
Gazete reklamlarında görüyordum hep, bugün sitesini ziyaret edeyim dedim.fiyatı çok uygun geldi. Modelleride çok güzel. kalitesi nasıl acaba ? kullanan ya da canlı görenler oldu mu ?

ben evimde bir yıldır oturma grubu kullanıyorum süngerinde en ufak bir çökme olmadı oğlumda üstünde sürekli zıplamasına rağmen yalnız kumaşı çok kaliteli değil gerçi solmadı ama çabuk yıpranacak gibi geliyor bana.fakat oturumu estetiği güzel kısacası ben çok memnunum. tavsiye de ederim.

Koltuk takımı değilde dolabı yatak odası takımı mevcut mu sizde

ben de internetten baktım hem güzel hem kaliteli duruyordu fakat mağazaya gittiğim de koltuklar kaliteden yoksun görünüyordu yemek takımı ,yatak odası çok kötü sayılmaz...

anladım teşekkür edeirm. bir arkadaşım ev kuracak normalde peşin fiyatı 1.700 se taksitle 2.900 demişler fiyatına

Modalife'ı nişanlım ve ailemle bizde gidip gezdik,3 lü düğün paketi yazısını görüp girmiştik.Şahsen gösterdiği hiç birşeyi beğenemedim ben.Birde üst katta vardı mobilyalar ama oraya çıkarmamıştı adam,babam dedi birde oraya bakalım izin varsa dedi.Ben çıkarmayacaktım aslında,beğenecek diye dedi.Valla ilk gördüğüm koltuk takımına da bayıldık ailece.Tabii fiyatı da 2 bin küsürdü,nişanlım senetli olursa ne olur dedi,üzerine 1000 lira mı 1500 lira mı ne koyuyor.Öyle olunca da nişanlım istemedi tabii...

evet takside en az 1000 lira fark kouyorlarmış ben ordan alana kadar başka o paraya daha markaları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…