• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri moda evi tavsiyesi

delta87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
166
0
26
İstanbul
kızlar merhaba,
haziranda düğünüm var ve gelinlik araştırmasına başlıcam artık. kabarık istiyorum inci detayları dantelleri çok severim. abartıdan uzak zarif şeyler ilgimi çeker.sizden ricam sizin çalıştığınız ve memnun kaldığınız bir moda evi yada direk hazır aldığınız bana tavsiye edebileceğiniz yerler varmı ? ayrıca modelde paylaşabiliriz .şimdiden çok tşkler

kızlar merhaba,
haziranda düğünüm var ve gelinlik araştırmasına başlıcam artık. kabarık istiyorum inci detayları dantelleri çok severim. abartıdan uzak zarif şeyler ilgimi çeker.sizden ricam sizin çalıştığınız ve memnun kaldığınız bir moda evi yada direk hazır aldığınız bana tavsiye edebileceğiniz yerler varmı ? ayrıca modelde paylaşabiliriz .şimdiden çok tşkler

hangi ilde yaşıyosunuz? belirtirseniz yardımcı olabilirler.

canm bnmde eylülde düğün nasipse..seren moda ve gelinlik 21 takip ettiğim yerler arasında..snde bir bak istersen her model gelinlk war onlarda

gelinlik 21 i gereksiz pahalı buluyorum cnm ya bende takip ediyorumda.. ama seren modayı bilmiyodum.tşkler

rca ederm ne demek..bn netten takip ettgm için fiyatlarını bilemiyorm..begendqn qelnlk modellerini paylaşırsan sevinrm canm ;)

sunay gelinlikte diktirmiştim gelinliğimi. çok memnun kalmştım. ve sahipleri de çok tatlılar. eminim sende çok beğenirsin.:21::21:

ben bakırköyde diktiriyorum. daha önce 4-5 arkadaşımızda aynı yere yaptırmışlardı . çok memnun kaldıkları için bende gitim. gayet güzel kaliteli iş yapıyor.

kızlar merhaba,
Benim gelinliğim bu emira modeli ,Lady Modaevi ve Gelinlik - 2009 - 2010 Kolleksiyonu ..bizzat yerinde yaptırdım Kadıköy'de cok memnun kaldım öyle icime sinmiski aradan 3.5 yıl gecti hala daha güzelini göremedim bana göre yani nette buldum başka bı modeli icin gittim bunu giyinse cok beğendim kendi üzerime göre yeniden diktirdim,bir bindalli icin 1 ay koşturan ben gelinlig ilk girdiğim yerde buldum,aynısını kuzenim gecen sene diktirdi terzi yaparım cok yaptım bundan demiş ama kesinlikle kalite farkı vardi berbat etmişti ve cok pişman olmustu mesleğim gereği okuldayken yaz tatillerinde modaevlerinde çalışırdım hepsinin ciğerini biliyorum kime gitsen yaparız,hepsi orjinal kumaş asla müşteriyi geri çevirmezler ama cok rezil olan gelinlik gördüm o yuzden sana tavsiyem dergiden begenip yada çizdirerek yapma mafederler gittiğin moda evinde hazırlardan seç gerekirse uzerine göre diktir ama görmeden dokunmadan sparis verme

Son düzenleyen: Moderatör:
kadıköy gülşen pehlivan moda evi ile ilgili bilgisi olan varmı ?

ben bizzat gelinliğimi gülşen pehlivan modaevine diktirdim. 8 hazirandaydı benim düğünüm. bütün detayları tek tek konuşarak hallettik. ki ben çok zor beğenirim.. gülşen hanım sağolsun sabırla beni dinledi ve istediğim gelinliği dikti.. tavsiye ederim. fiyatlarıda uçuk değil, ucuzda değil, orta halli fiyatlar ;)

Back