How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gelinlik Modelleri MODA EVI tavsiyeleriniz??? IYI, GUVENILIR VE MEMNUN kaldiginiz..Istanbul'da...YARDIM

kamelyam1

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2014
49
5
6
34
İngiltere
Arkadaslarrrrrr

Istanbul avrupa yakasinda (semt fark etmez) tavsiye edeceginiz ozel dikim/moda evi/haute couture/butik/terzi varsa cok sevinirim. Kinaligimi diktirmek istiyorum...fakat kaliteli malzeme kullanip detaya onem veren bir yer olmasini istiyorum.... yani memnun kalacagim bir yer bakiyorum.. yardim edersiniz cok sevinirim arkadaslar

simdiden tesekkurler :16:

Arkadaslarrrrrr

Istanbul avrupa yakasinda (semt fark etmez) tavsiye edeceginiz ozel dikim/moda evi/haute couture/butik/terzi varsa cok sevinirim. Kinaligimi diktirmek istiyorum...fakat kaliteli malzeme kullanip detaya onem veren bir yer olmasini istiyorum.... yani memnun kalacagim bir yer bakiyorum.. yardim edersiniz cok sevinirim arkadaslar

simdiden tesekkurler :KK16:
merhaba
temmuzda düğünüm var gelinlikkirala diye bir site var oradan her moda evine bakabilirsin inşallah hayalllerinde modeli bulursun

bilgi toplamaya çalışayım kim nasıldır fiyatı nedir diye size dönerim

Trend moda evi çok memnun kaldık. Ulviye hanım ile iletişime geçebilirsiniz Fatihte. Fiyatları uygundur. Hakkı kadarını alır kazıklamaz.
Avşar moda evi kalite diyince akla gelen ilk yerdir. Yalnız baya pahalıdır.

Back