Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu mobilyarımı aldımm şimdi yorum zamanı :))

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

hamarat21

papatya
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
106
0
66
Elazığ

slm kızlar,mobilyalarımı aldım.sizden yardım bekliorum,koltuk takımının rengini değiştireyim mi yoksa kartelada ki beyaz ve krem rengini mi kullansam karar weremedim.
yatak odam için nasıl bir yatak örtüsü almalıyım,tw'yi konsolun üzerine montelemek istiyorum.konsolun bulunduğu duwara kağıt düşünüyorum kağıdım hangi renk olmalı sizce?şimdiden tşk ederim hazırlık sürecnde olan herkese Allah kolaylık wersin

Hayırlı olsun güle güle kullanın hepsi çok güzel özellikle konsol ve aynasını çok beğendim.Bu yüzden bence tv'yi o duvara yapmayın göründüğü şekliyle çok şık.Koltuk içinde resimdeki kumaşlar çok güzel ama beyaz ne kadar kullanışlı olur onu bilemem.

canım hayırlı olsun.mobilyaların çok şık.koltuk rengi beyaz olursa çok çabuk kirlenir.kahverengi de bi süre sonra sıkıyo insanı.ama yine de zevk meselasi tabii.mutlu günlerde kullan inşallah

koltuk çok hoş rahat bişeye benziyo bence kendi rengi süpermiş tam benim tarzım ama senin konsola diğer renkler daha iyi uyar gibi beyazla krem yani..

BENCE KATRELADAKİ RENGİ KULLAN ÇÜNKÜ BU KAHVERENGİ ZAMAN GELİR GÖZÜNÜ YORAR İÇİNİ DARALTIR.KONSOLUNUN MODELİ ÇOK GÜZEL CANIM ÇOK BEĞENDİM SADE BİŞE.YATAK ODAN BEYAZ ZATEN HANGİ RENK ÖRTÜ ALSAN UYAR NASIL OLSA AMA BANA SORARSAN KIRMIZI,MOR,ELEKTRİK MAVİSİ VEYA SİYAH BİR ÖRTÜ KENDİNİ GÖSTERECEKTİR. ÇÜNKÜ MOBİLYAN BEYAZ VE ÖRTÜNÜ KESİNLİKLE TAM KOYU BİR RENK SEÇMELİSİN

daha güzelleri sizlerin olsun,tşk ederim.

canım hayırlı olsun.mobilyaların çok şık.koltuk rengi beyaz olursa çok çabuk kirlenir.kahverengi de bi süre sonra sıkıyo insanı.ama yine de zevk meselasi tabii.mutlu günlerde kullan inşallah

tşk ederim.ben de arada kaldım;ya sonra dediğniz gibi sıkılırsam kahveden,hemencikte değiştiremem

Hayırlı olsun ii günlerde kullan canım.Kesinlikle koltuk rengi karteladaki renk olmalı. Diğeri çok koyu gözüküyor ve emin ol mağazalardaki ışıklar çoğu zaman aldatıcı oluyor.Mağazada görüp beğendiğin,eve geldiğinde çok daha koyu geliyor insanın gözüne.En iyisi açık tonları seçmek..

ewt ben de kartelada ki renge karar werdim tşk ederim :)

kızlar 537 kez görüntülenmiş ve çok az yorum yapılmış(lütfen yardım edin şimdi de halı,perde we aksesuar seçmem lazım we sanırım kimse yardım etmek istemior

karteladaki renklere karar vermissin bende onlari diyecektim
ama madem yaptiriyorsun kilif seklinde olsun fermuarli inanki cook iyi oluyor kullanimi
silme derdin yok at makinaya 30 derecede cikar mis gibi tak.
benimkiler oyle cook memnunum.
ustelik yedek bir takimda diktirebilirsin. ayrica benimkinin biri yatak oluyor kocaman digeri bazali
bu ozellikleride olursa cok rahat edersin benden demesi,

konsolun cok guzel ama onun yerine tv unitesi daha iyi olmazmi
ben almamistim kizkardesim almisti simdi oda atiyor kullanissiz oldugunu soyledi
tabaklarimi koyucak diyorsan cok guzel camsiz yada yari camli dolaplar var
daha az yer kaplayabilir ama tabiki senin tercihin canim
tv nin arkasina da tugla desenli kagit kullanbilirsin tabi su kabartmali olanlardan.
kahveli solanlarda ben maviyi cok yakistiriyorum perdenide mavili kahveli alabilirisn
ayrica aksesuarlarindada maviyi kullanirsan butunluk olur ayni zamanda sade kahve tonlarindanda skilmamis olursun canim
nacizane tavsiyelerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…