Hayırlı olsun güle güle kullanın hepsi çok güzel özellikle konsol ve aynasını çok beğendim.Bu yüzden bence tv'yi o duvara yapmayın göründüğü şekliyle çok şık.Koltuk içinde resimdeki kumaşlar çok güzel ama beyaz ne kadar kullanışlı olur onu bilemem.
canım hayırlı olsun.mobilyaların çok şık.koltuk rengi beyaz olursa çok çabuk kirlenir.kahverengi de bi süre sonra sıkıyo insanı.ama yine de zevk meselasi tabii.mutlu günlerde kullan inşallah
koltuk çok hoş rahat bişeye benziyo bence kendi rengi süpermiş tam benim tarzım ama senin konsola diğer renkler daha iyi uyar gibi beyazla krem yani..
BENCE KATRELADAKİ RENGİ KULLAN ÇÜNKÜ BU KAHVERENGİ ZAMAN GELİR GÖZÜNÜ YORAR İÇİNİ DARALTIR.KONSOLUNUN MODELİ ÇOK GÜZEL CANIM ÇOK BEĞENDİM SADE BİŞE.YATAK ODAN BEYAZ ZATEN HANGİ RENK ÖRTÜ ALSAN UYAR NASIL OLSA AMA BANA SORARSAN KIRMIZI,MOR,ELEKTRİK MAVİSİ VEYA SİYAH BİR ÖRTÜ KENDİNİ GÖSTERECEKTİR. ÇÜNKÜ MOBİLYAN BEYAZ VE ÖRTÜNÜ KESİNLİKLE TAM KOYU BİR RENK SEÇMELİSİN[/QUOT
yorumunuz için tşkler(ayrıntılı olduğu için) :)
ben cok begendım sectıgın renkler guzel gule gule kullan canımbenımmmm
Hayırlı olsun ii günlerde kullan canım.Kesinlikle koltuk rengi karteladaki renk olmalı. Diğeri çok koyu gözüküyor ve emin ol mağazalardaki ışıklar çoğu zaman aldatıcı oluyor.Mağazada görüp beğendiğin,eve geldiğinde çok daha koyu geliyor insanın gözüne.En iyisi açık tonları seçmek..
Hayırlı olsun ii günlerde kullan canım.Kesinlikle koltuk rengi karteladaki renk olmalı. Diğeri çok koyu gözüküyor ve emin ol mağazalardaki ışıklar çoğu zaman aldatıcı oluyor.Mağazada görüp beğendiğin,eve geldiğinde çok daha koyu geliyor insanın gözüne.En iyisi açık tonları seçmek..[/QUO
tşk ederim :)kartelada ki renge karar werdim.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?