• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu mobilyarımı aldımm şimdi yorum zamanı :))

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
karteladaki renklere karar vermissin bende onlari diyecektim
ama madem yaptiriyorsun kilif seklinde olsun fermuarli inanki cook iyi oluyor kullanimi
silme derdin yok at makinaya 30 derecede cikar mis gibi tak.
benimkiler oyle cook memnunum.
ustelik yedek bir takimda diktirebilirsin. ayrica benimkinin biri yatak oluyor kocaman digeri bazali
bu ozellikleride olursa cok rahat edersin benden demesi,

konsolun cok guzel ama onun yerine tv unitesi daha iyi olmazmi
ben almamistim kizkardesim almisti simdi oda atiyor kullanissiz oldugunu soyledi
tabaklarimi koyucak diyorsan cok guzel camsiz yada yari camli dolaplar var
daha az yer kaplayabilir ama tabiki senin tercihin canim
tv nin arkasina da tugla desenli kagit kullanbilirsin tabi su kabartmali olanlardan.
kahveli solanlarda ben maviyi cok yakistiriyorum perdenide mavili kahveli alabilirisn
ayrica aksesuarlarindada maviyi kullanirsan butunluk olur ayni zamanda sade kahve tonlarindanda skilmamis olursun canim
nacizane tavsiyelerim[/QUOTE

tşk ederim yorumunuz için minder için ayrıca kılıf diktirmek çok mantıklı bunu kesinlikle yapıcam,konsolu da tabak çanak için istemiştim ama sizin dediğiniz de doğru keşke öyle bir şey alsaydım.peki halı markasında kaşmiri nasıl buluorsunuz bilginiz war mı?duwar kağıdı dediğinizden nerde bulabilirim koçtaşta bulabilir miyim?aksesuar için de tepe home we mudoya gittim sezon sonu olduğu için mi bilemiorum çok bir şey yoktu.

karteladaki kumaş benim salonumdan fırdat bulursam bi ara yüklerim bakarsın... çok beğenerek aldım çok da sindi içime ama temizlik konusunda hele çalışıyosan koyu renk daha iyi gibi..

Back
X