Harika bir model, cok cok begendim. O yatak odasindan cikilmaz valla, ne kadar sahane! :) Begendigim bir tarz kesinlikle, güle güle oturun. Sadece salondaki koltugu begenmedim, ya da koltuk degil de rengi cok agir kahve... Belki rengi yine o kadar bogmazdi o yastiklar o kadar agir olmasa... Yalniz dekorasyon isini cok ciddiye almalisiniz. Yoksa salon kahverengi ile cok bogucu bir hale gelebilir. Azicik renk katmayi unutmayin.
ayy canım ne güzel şeyler seçmişsin özellikle yatak odasnı ve oturma odası grubunu ve tv sephanı çook beğendim.ne heyecanlı ne güzel zamanlar her anının tadını çıkar mutluluklar dilerim iyi günlerde oturun.
Teşekkür ederimm zaten yazmıştım aama koltukların renklerini değiştirdim evime gelip yerleşince tekrar çekip koyarım resimlerini salonum pudra pembesi olucak oturma odasıda mavi ve bej tonlarında
çok güzel seçimler maşallahsalon koltuğu hariç hepsine bayıldım ne yap et nişanlını o salon koltuklarından vazgeçir bence, oturma odasına seçtiklerin salon için harika olur, zaten oturma odası dediğin rahat olmalı şöyle ayaklarını uzatıp kocanın başı dizinde yatacaksın temizliği kolay olmalı o chesterin düğme araları toz oldukça saç baş yolarsın, iki gün sonra keşke başka rahat bi köşe koltuk alsaydık dersiniz nerden mi biliyorum tecrübeyle sabit malesef
Inşallah eve gelinceye renkler hepsi içime siber çok az kaldı mobilyaların gelmesine 20 güncük varrrrPardon mobilyalari incelemekten okudugum yaziyi unutmusum gitmis direk. :):):):):):):)
Cok güzel o zaman, güle güle otur. Esyalar ve renkler harika secim olmus!
Iyi günlerde kullanın
çok ağır çok klasik seçim olmuş sizinki daha renkli daha modern tarz kseçseydiniz keşke bana hitap etmedi ama önemli olan sizin zevkiniz
Güle güle kullan çok güzeller yemek masası nerden aldın ve fiyatı nedir acaba
oturma odasının mobilyaları çok hoşgüle güle oturun
Seçimlerin çok hoş,
ama oturma odası koltukları chester değilde,spor bir model olsaydı.
Salon ve oturma odası farklı durabilirdi.hemde kullanışlığı daha iyi olurdu.
Güle güle eskitin eşyalarınızı.
güle güle kullan canım harika seçimlere bayıldım tam benim tarzım ,english homedan ve madame coco dan objelerle de tamamlarsın süper ev olur inşallah,yatak odasını nereden ve kaça aldın eğer ayıp olmazsa, ben 12 yıllık evliyim değiştirmek istiyorum yatak odamı zevkime tercüman olmuşsun gerçekten bu kadar olur burda 10000 tl civarı ....