Kızlar, istediğim mobilyalar oldu! Çok mutluyum ya...

Dün akşam gittik ve benim istediklerimi aldık... İnanılmaz mutlu oldum... Allah herkese hayırlı geçim versin.
Nişanlım gibi biri ile birlikte olduğum için ne kadar şanslı olduğumu bir kez daha anladım hakikaten.
Benim kayınvalidem hakikaten çok zor bir insan, anlatsam roman olur.
Ben de çok fazla sesimi çıkartmayı sevmem ama damarıma da bastırmıyorum.
İyi ki de böyle yapıyormuşum, yoksa sevmediğim ve istemediğim mobilyalarda oturmak zorunda kalacaktım.
Neyseki istediklerim oldu... İşte asıl aldığımız mobilyalarımız!

Nolina Yatak Odası
Rengini çok beğenmiştim, hemde yatak odası çok büyük olmadığı için dolap anlamında ideal boyutta.
Fiyat anlamında da keseme uygun oldu, çok pahalı birşey alamazdım zaten.
Yatak odasının dolabı sürgülü olacak..
Eki Görüntüle 484465 Eki Görüntüle 484467 Eki Görüntüle 484464 Eki Görüntüle 484466
Elegance Yemek Odası
Yemek odamız TV Ünitesi + Gümüşlük + Masa + 6 Santalye + Konsol'dan oluşmakta.
Konsol aynası ve büyük vitrin almadık. Aynaları istediğimiz şekilde alırız diye düşündük.
Büyük vitrinide kalabalık yapacak bir eşya olarak gördüğüm için tercih etmedik.
Eki Görüntüle 484472 Eki Görüntüle 484473 Eki Görüntüle 484474 Eki Görüntüle 484475
Sono Salon Takımı
Bu modeli görünce zaten bayıldık, sadece ben değil nişanlımda bayıldı.
Spor ve modern duruşu çok hoşumuza gitti, biz takımı birde tay tüyü yaptırıyoruz.
Yastıkları ve berjerleri paris desenli kalacak, yemek odasının 2 baş sandalyesi de paris desenli olacak.
Geri kalan sandalyeler ise tay tüyü olacak. İnşallah istediğimiz gibi herşeyimiz güzel olur.
Eki Görüntüle 484477 Eki Görüntüle 484476
Eki Görüntüle 484478 Eki Görüntüle 484479 Eki Görüntüle 484480

Dün akşam gittik ve benim istediklerimi aldık... İnanılmaz mutlu oldum... Allah herkese hayırlı geçim versin.
Nişanlım gibi biri ile birlikte olduğum için ne kadar şanslı olduğumu bir kez daha anladım hakikaten.

Benim kayınvalidem hakikaten çok zor bir insan, anlatsam roman olur.
Ben de çok fazla sesimi çıkartmayı sevmem ama damarıma da bastırmıyorum.
İyi ki de böyle yapıyormuşum, yoksa sevmediğim ve istemediğim mobilyalarda oturmak zorunda kalacaktım.
Neyseki istediklerim oldu... İşte asıl aldığımız mobilyalarımız!

Nolina Yatak Odası
Rengini çok beğenmiştim, hemde yatak odası çok büyük olmadığı için dolap anlamında ideal boyutta.
Fiyat anlamında da keseme uygun oldu, çok pahalı birşey alamazdım zaten.
Yatak odasının dolabı sürgülü olacak..
Eki Görüntüle 484465 Eki Görüntüle 484467 Eki Görüntüle 484464 Eki Görüntüle 484466
Elegance Yemek Odası
Yemek odamız TV Ünitesi + Gümüşlük + Masa + 6 Santalye + Konsol'dan oluşmakta.
Konsol aynası ve büyük vitrin almadık. Aynaları istediğimiz şekilde alırız diye düşündük.
Büyük vitrinide kalabalık yapacak bir eşya olarak gördüğüm için tercih etmedik.
Eki Görüntüle 484472 Eki Görüntüle 484473 Eki Görüntüle 484474 Eki Görüntüle 484475
Sono Salon Takımı
Bu modeli görünce zaten bayıldık, sadece ben değil nişanlımda bayıldı.
Spor ve modern duruşu çok hoşumuza gitti, biz takımı birde tay tüyü yaptırıyoruz.
Yastıkları ve berjerleri paris desenli kalacak, yemek odasının 2 baş sandalyesi de paris desenli olacak.
Geri kalan sandalyeler ise tay tüyü olacak. İnşallah istediğimiz gibi herşeyimiz güzel olur.
Eki Görüntüle 484477 Eki Görüntüle 484476
Eki Görüntüle 484478 Eki Görüntüle 484479 Eki Görüntüle 484480
Konunun eski hali buydu kızlar

Son düzenleme: