Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu mobilyalarımızı aldık bakalım begenecek misiniz?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

ultraslan_nur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
357
2
118
İstanbul
kızlar bana fıkır verın nolur perde ve halı konusunda hıc bır fıkrım yok renk model fılan olarak

Eklentiler

• $fgd.webp
    $fgd.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 73
  • $fgd (2).webp
    $fgd (2).webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 75
  • $fgd (3).webp
    $fgd (3).webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 68
  • $fgd (4).webp
    $fgd (4).webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 71
  • $fgd (5).webp
    $fgd (5).webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 86
  • $fgd (6).webp
    $fgd (6).webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 59
  • $fgd (7).webp
    $fgd (7).webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 60
  • $fgd (8).webp
    $fgd (8).webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 63
  • $fgd (9).webp
    $fgd (9).webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 80
  • $fgd (10).webp
    $fgd (10).webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme:
güle güle kullanın :) ben hep açık renkleri beğendiğim için bana biraz fazla koyu geldi ama tabiki bu da senin zevkin rengi dışında model olarak gayet hoş bence :40:

modeller çok güzel ve özellikle koltuklarına bayıldım....ama mobilyalarının rengi çok koyu keşke açık renk tercih edip ferah ferah otursaydınız ama tercih tabiiki sizin...genel olarak zevkinizi beğendim:)

modeller çok güzel ve özellikle koltuklarına bayıldım....ama mobilyalarının rengi çok koyu keşke açık renk tercih edip ferah ferah otursaydınız ama tercih tabiiki sizin...genel olarak zevkinizi beğendim:)

tsk ederım canım benım lamınant acık renk ve evde cok gunes aldıgı ıcın bıde koyu renklerı sevıyorum esyada boyle tercıh ettım ama koltuklarım acık renk beyaz a yakın o acar dıe dusundum begenmenıze sevındım

güle güle kullan canım ya güzel renk seçmişsin farklı bir seçim yapmışın bence güzel

Back
X