Mobilyalarım

bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tam benim tarzımm süperr bir seçimm iyi günlerde kullan canım perdeni ve halını canlı renklerden al canımm..

Kokusum, koyu renk hiçbir şey eve sokmamaya kararlıyım. Üstelik afacan mı afacan 2 tane oğlum olmasına rağmen, istedim ki salonun diğer odalardan bir farkı olsun şöyle biraz ihtişamlı şıkır şıkır olsun, nasıl olsa oturma odamı larch, spor, pofuduk pofuduk döşeyeceğim, yat uzan, ye iç, kitap oku gazete oku, oğlanlarla boğuş. kahve iç çay iç, dök saç modunda olacak. Ayrıca beğendiğin için teşekkür ederim.

brc88 yeni evlenmiyorum, 12 yıllık evliyim. Eşyalarımıda yenilemiyorum, yeni bir ev aldık, eski evim 2+1 idi ve salonda oturuyordum, diğer odamı çocuklarıma döşemiştim, yeni evim 3+1 böyle olunca da eski salonumda kullandığım koltuklarımı şiimdilik oturma odama koydum, dolayısıyla salonuma şimdi yeni eşyalar aldım. Ayrıca teşekkür ederim.

Frezya35, teşekkür ederim.İyi bir seçim yapmış olabilmeyi umut ediyorum, eve gelip yerleşince tam döşenmiş haliyle daha belli olacak. Halı düz renk mor shaggy, perde fonları da mor olacak.Perdemi ve storu daha önce diktirmiştim her ikiside ekru.

Philemon en önemli şey hayatta sağlık ve huzur gerisi teferruat, olsada olur olmasada çok sağolun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…