Mobilyalarım

Bahark teşekkür ederim, tek başına tv. ünitesinin fiyatı inan aklımda kalmadı ama senin için yarın mağazayı arar öğrenirim.

Speedy-gonzales koltuklar gri evet ama tam bu resimdeki gibi olmayacak renkleri. Tekli koltuklar, üçlü koltukların iki yastığı ve masanın başına gelen iki sandalyeler mor(mürdüm) olacak.Geri kalan kısımlarıda resimdeki gibi gri kalacak.yorumların içinde teşekkür ederim.

Alyazmali85 sağol,oturma odası için değil zaten mobilyalar salon için salonumuzda çok küçük değil 36metrekare inş. çok sıkışık durmaz.

çok beğendim mobilyalarını
güle güle mutlu günlerde kullan
bol yastıklı koltuklara bayılıyorum

Bahark teşekkür ederim, tek başına tv. ünitesinin fiyatı inan aklımda kalmadı ama senin için yarın mağazayı arar öğrenirim.

aramana gerek yoktu şekerim ben biliyorsundur belki diye sormuştum ben çok beğendim hem tv ünitesini hem de takımlarını sandalyelerede bayıldım Allah ağız tadıyla oturmanı nasip etsin

beyaz mobilya özellikle lake olanları cok güzel ewet ama siyahtan uzak drun tam bir ömür törpüsü... tatlım bu arada mobilyaların cok hol güle güle kullan

Mobilyaların çok hoş..zevklerimiz bir..benimde mobilyalarım avangarde tabi istedigim gibi bulmak epey zor oldu yani ..iyi günlerde kullanman dileğiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…