• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mobilyalardaki çizik ve yaralanmalar...

yelizcayci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010
18
0
86
Kastamonu
selam herkeze ben 3 yılda 4 ev değiştirdim ordan oraya taşınırken eşyalarım özellikle mobilyalarım mahvoldu hep çizildi ve yaralandı ne yapabilirm yardımcı olurmusunuz
baktıkça ağlayasım geliyor valla

daha öncede bu sitede başka bir arkadaş yazmıştı heralde yanlış hatılamıyorsam ev yapı marketlerde mobilya kalemi diye bir kalem varmış çizikleri kapatıyomuş bir araştır istersen canım.

Ben 20 yılda iki kez cila yaptırdım.
Ancak şimdilerde yapı marketlerde daha pratik çözümler olduğunu duyuyorum.

kıslar lake mobilyaların çizilmemesi içinnn mobilyalarımı aldıgım yer yurttışından özel bez varmışş hatta o bezleri oto yıkamada arabaları silerlermiş çizilmemesi için...ondan getirtcemm sırf lakeler çizilmesin diye:)

kıslar lake mobilyaların çizilmemesi içinnn mobilyalarımı aldıgım yer yurttışından özel bez varmışş hatta o bezleri oto yıkamada arabaları silerlermiş çizilmemesi için...ondan getirtcemm sırf lakeler çizilmesin diye:)

Canım güzel yöntem de bir de çocuklu aileler geliyor.Çocuk eline kaşla göz arasında bir anahtarlık vs geçirip carttt diye canım mobilyayı çizebiliyor.ohaoldumsmile Onlar için de çözüm var mı acaba?:jeyyar:

ben mobilya kalemlrinden aldım hiç memnun kalmadım çünkü çok yapay duruyor yani üstünü boyadığın bariz meydanda çizik durdun daha iyi yani

valla çözüm bulan varsa banada söylesin beyaz lakeler 1 senede haşat oldu :(bilmiyorumkismile

Back
X