Mobilyalara karar veremiyorum...

Balikcikurdu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2011
897
75
118
Kızlar 5 aya kadar mobilyalarımızı alıcaz.Şu an nişanlım askerde 2 ay sonra dönücek inşallah.Yaklaşık 1 senedir çok araştırdım ama bir türlü karar veremedim.Sonunda 2 kombin oluşturdum.Ama hayla kararsızım.Sizce hangisi olmalı?Yada ikiside olmasa mı :S:1:

1. $FO,9560,24,ella-2-koltuk-takimi-koltuk-takimlari-236.webp$BEYAZI.webp$gizem şifonyer1.webp$gizem yatak odası2.webp

Yemek takımı beyaz renk olucak sandalyelerinin kumaşıda koltuk takımıyla aynı renk olucak.Sadece konsol ve yemek masasını almayı düşünüyorum.

2.$FO,7718,47,harlem-avangarde-yatak-odasi-avangarde-yatak-odalari-071.webp$380955_304280879595795_1245256811_n.webp

Yatak odasında gardolabın üzerinde motif olmucak sadece ayna olucak.Koltuk takımınında rengini tay tüyü gibi bir renk istiyorum.Daha buna uygun yemek takımı bulamadım malesef:5:

bende bi awangard mobilya hastasıyım:) son resimdeki koltuk takımını cok begendım yatak odası 2 side guzel yalnız sormak ıstedıgım bıse war..yukardakı beyaz yatak odasında yatak ıcerde kalıoyaa bu tarz yataklara yatak örtüsü serilmiomuşş..ne kadar doğru bılmıroum..yatak içerde olunca yatak örtüsü iyi durmuomus ayaklarınızda hep köşelere değer kullanışsız dıolar..sizce?

bende bi awangard mobilya hastasıyım:) son resimdeki koltuk takımını cok begendım yatak odası 2 side guzel yalnız sormak ıstedıgım bıse war..yukardakı beyaz yatak odasında yatak ıcerde kalıoyaa bu tarz yataklara yatak örtüsü serilmiomuşş..ne kadar doğru bılmıroum..yatak içerde olunca yatak örtüsü iyi durmuomus ayaklarınızda hep köşelere değer kullanışsız dıolar..sizce?

Zaten yatak örtüsü kullanmayı düşünmüyorum sevmiyorum öle abartı örtüleri.O yüzden sorun yaşıycağımı sanmıyorum.Ama kullanıcak biri için bencede hoş bir görüntü olmaz.Ayaklar köşelere değer derken pek anlamadım aslında.:emir_bebek:

canım ben 1. kombini beğendim böyle modern mobilyaları seviyorum ben
önemli olan senin hangi tarzı kendine yakın bulduğun:31::31:

birde sinem ayaklarınızı o çıkıntı kısma çarparsınız demek istemiş

ben beyaz yatakodasını beğendim canım ama diğer mobilyaları pek hoşuma gitmedi... tabi kullanıcak olan sensin senin fikrin önemli

Son düzenleme:
ben o tüllü yatak örtüleri için demedim.günlük yatak örtüleride pek serilmezmiş bu tarz yataklara..bazalı alın diolar ama ben awangard alcam bende mobılyada cok kararsızım

canım ben 1. kombini beğendim böyle modern mobilyaları seviyorum ben
önemli olan senin hangi tarzı kendine yakın bulduğun:31::31:

birde sinem ayaklarınızı o çıkıntı kısma çarparsınız demek istemiş

Teşekkürler canım nişanlım 2.yi daha çok beğeniyor bense kararsızım.

Çıkıntı kısmının sorun yaşatıcağını da sanmıyorum:nazar:

aynen bende baza istemiorum cok kaba duruo bana göre.bende awangard ıstıyorum ama annemler dıoki yatak basını ıstedıgın tarz al yatagını bazalı al diyorlar bakalım artık

ben o tüllü yatak örtüleri için demedim.günlük yatak örtüleride pek serilmezmiş bu tarz yataklara..bazalı alın diolar ama ben awangard alcam bende mobılyada cok kararsızım

Bİlmiyorum canım sorun çıkarıtr mı.Ama buda bazalı o konuda sıkıntı yok :) bende bir avangarda bir spora gidip geliyorum:1:1 senedir karar veremedim hayla:17:

bende karar weremıorum nısanlım spor sewio ben awangard ama salon ayrı oturma odası ayrı olacagı ıcın salona awangard tarzı dusunuyorum hatırladıgım kadarıyla bızım mobılyalarımız aynıydı boshun dolabımız falan siyahtı demi:)

bende her şey beyaz olsun sadece aksesuarlarla renklensin her yer istiyorum ama koltuk takımında beyaz korkutuyor beni

geçenlerde bi yorum okumuştum gayet doğru geldi yeni gelin eşyası alırken şıklığa evlendikten sonra kolay temizliğine bakılır diye bu nedenle çok yönlü düşünmek lazım

ama mobilyalarda beyaz hepsinden daha hoş duruyor

bende karar weremıorum nısanlım spor sewio ben awangard ama salon ayrı oturma odası ayrı olacagı ıcın salona awangard tarzı dusunuyorum hatırladıgım kadarıyla bızım mobılyalarımız aynıydı boshun dolabımız falan siyahtı demi:)

Benimle mi.Ben daha beyaz eşyayıda almadım ki canım bosh alıcağımız kesin . Ya siyah seri ya gri olarak.Bir ara siyaha taktım bu olsun dedim tam alıcaktık vazgeçtim.Çünkü daha evimizi alıcaz askerim dönünce mutfağın rengine göre karar vericem:1::1:10 ayda bu kararsızlıkla ne yapıcam bilmiyorum:18::18:

bende her şey beyaz olsun sadece aksesuarlarla renklensin her yer istiyorum ama koltuk takımında beyaz korkutuyor beni

geçenlerde bi yorum okumuştum gayet doğru geldi yeni gelin eşyası alırken şıklığa evlendikten sonra kolay temizliğine bakılır diye bu nedenle çok yönlü düşünmek lazım

ama mobilyalarda beyaz hepsinden daha hoş duruyor

Beyaz huzur veriyor insana bence bende evde huzurdan başka şey aramam o yüzden beyaza çok yöneliyorum.Ama beyaz olmasa bile açık renk alıcağım kesin.Silinebilir kumaş olucak çünkü artık siler dururum bilmiyorum.:1:

canım hepside çok şık yalnız ilk koltuk takımı ile yemek odasını al derim yatak odasında ise ilk yüklediğin sade beyazı çok beğendim

Beyaz huzur veriyor insana bence bende evde huzurdan başka şey aramam o yüzden beyaza çok yöneliyorum.Ama beyaz olmasa bile açık renk alıcağım kesin.Silinebilir kumaş olucak çünkü artık siler dururum bilmiyorum.:1:

valla ben beyaz alsam silinebilir bile olsa kimseyi üstüne oturtmam diye korkuyorum :1:

ama gerçekten beyaz çok hoş ve asil duruyor yaa :16:

Benimde oturma odam ayrı olucak canım öle düşünüyorum yani oraya köşe takımı düşünüyorum.Şu modeli;
$FB,1001,10,meridyen-kose-takimi-modern-kose-takimlari-169.webp

Back
X