Mobilyalar negl'den diyenler ya da diyecek olanlar

bende inegölden aldım fakat daha gelmedi mobilyalar.fakat aldığım yerin garantisi var herhangi bi durumda ücretsiz geliyorlar.gelsin bakalımtekrar paylaşırım durumu

canım peki diyelimk i ben mersindeyim. onlar mersine kadar getiriyorlar ve ücret almıyorlar mı yani :uhm:

evet canım nerde olduğunun çokta önemi yok istersen inegölde ol istersen ağrı da ol nakliye ücreti ödemiyorsun ve firmalar perakende hizmeti verdiği için evine genelde sorunsuz olarak geliyor

eve ücretsiz ve sorunsz geliyorsa çok iyi ya tek iş inegölü bilmekte çok istiyorum ordaki mobilyalardan bakmayı

bence de gelin bakın hiçbirşey beğenmezseniz bile inegöl köfte yer öyle gidersiniz :D

bu bölümü yeni gördüm tamda mesleğimle alakalı bir bölümmmüş. Bizimde nişanlımla mimari ofisimiz ve 20 senelik işin erbabı olan bir mobilya atölyemiz var.Bu işe girmeden önce mobilya konusunda çok ta bilgili değildim ama işin içine girince öğrendim ki esas mobilya alındığı zaman 20 sene boyunca dayanabilecek olandır. hani eskiden kalma antika mobilyalar vardır da öle taş gibi durur.evleniyoruz ve büyük meblalarda paralar harcıyoruz bunu 3-5 sene kullanacağımız birşeyler için değil uzun zaman kullanacağımız bir şeylere harcamalıyız diye düşünüyorum.2 3 kuruş az verip birkaç yıl kullandıktan sonra yenilerini almak aslında hem çok pahallıya geliyor hemde bizi tüketim çılgınlığına götürüyor.bahsettiğiniz mobilyalar seri üretim mobilyalardır. bir modelden 500 tane üretilir ve herkesin evinde aynı boyutta ve aynı modelde durur.Ve hepsi suntadır.Aslında hiçbiri size özel değildir.Biz mesela müşterilerimize kendi evlerine özel üretim yapıyoruz ölçüler ve tasarım bizim elimizden çıkıyor ve müşterinin isteği doğrultusunda şekilleniyor.eğer ilgilenen varsa adres ve telefonumuzu verebilirim.paranızı değecek birşeylere harcayın malum para kazanmakta evlenmekte artık çok zor.Sevgiler

bence de gelin bakın hiçbirşey beğenmezseniz bile inegöl köfte yer öyle gidersiniz :D

canım inegölde çalışıyorum demiştin. o zaman inegöle gidildiğinde hangi mobilyacılara bakılsın. onları söyleyebilir misin? ben hiç birşey bilmeden gittiğimden iyi bir mobilyacıya denk gelmedim. arkadaşlara yardımcı olabilrsin belki

canım modüler için family grup, allegro mobilya, sinatle mobilya,vardi,vira, polox.difanni var bu fşrmaların ürünleri çok kaliteli ve güzel. eğer ahşap düşünüyorsanız isil mobilya var nills var. koltukta da ena, çisa,didi,selimoğlu,vanessa var şimdilik aklıma gelenler bunlar bu firmalara giderseniz memnun kalrsınız
inş işinize yarar

Back