yatak odası + oturma takımı + tv ünitesi+ yemek odası 7500 tl ye aldım. istanbulda da bayağı gezdim tabi bulabildiğim en uygun fiyat yine hepsi 9000 tlydi. ama onlar tamda aradığım modeller değildi. inegölden aldıklarımı isteyerek severek aldım.
hacopoli şimdi baktım mobilyalarına. cidden güzelmiş. güle güle kullan.
uzak olmasa bana ben de düşünebilirdim ama kargoyla burdakilerle aynı fiyata gelir.
benim yatak odamda inegölden. görünüşe aldanmayın kızlar evet kaliteli aması var. yatak başına eşim bir dayandı çatırttt kenarlarıyla bağlantısından koptu başka yerden bağlantı yapmak zorunda kaldık ama yinede duvara dayadık çünkü aynı olacaktı. dış kaplamaları güzel ama içlerindeki sunta kalitesizmiş kağıt helva gibi resmen. yatağı takım içinde almak hataymış bazasını ayrı almıştım ne güzel bazalı yataklar var ayrı olarak onlardan almak istiyorum şimdi
canım kargoyla aynı fiyata gelir düye düşünmen yanlış çünkü kargoyla değil firmalar genelde kendi araçlarıyla getirip kuruyorlar sizde herhangi bir bedel ödemiyorsunuz.
canım peki diyelimk i ben mersindeyim. onlar mersine kadar getiriyorlar ve ücret almıyorlar mı yani :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?