Mobilyalar negl'den diyenler ya da diyecek olanlar

hacopoli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2008
708
7
118
37
İstanbul
evlenip barklanmak güzel olduğu kadarda masraflı ve zor bi iş. düğün döneminden ev kurarken harcanan paraların haddi hesabı yok. bazen musluğu kısmak zorunda kalıyoruz. artık herkes biliyordur inegöldeki mobilyaların daha uygun olduğunu ben oradan aldım. gerçektende uygundu ama kalitesi hakkında söylentiler var tabi. alan almayı düşünen fikirlerimizi paylaşsak diyorum.

ben de fiyatlar çok uygun diye duymuştum yurtdışına çok çalışıyorlarmış kaliteli ve ucuz demişti bi yakınım. ama bana çok uzak yol masrafıyla eşitlerim normal markalara.

ben hem inegölde yaşıyorum hemde bir mobilyacıda çalışıyorum inegölde de her yerde olduğu gibi herşey kalite kalite çok pahalı şeyler de var uyguna halledebileceğiniz yerlerde var ama kalite olarak sorarsanız %90 ı kalite ucuz yada pahalı kaliteli yapıyorlar

yatak odası + oturma takımı + tv ünitesi+ yemek odası 7500 tl ye aldım. istanbulda da bayağı gezdim tabi bulabildiğim en uygun fiyat yine hepsi 9000 tlydi. ama onlar tamda aradığım modeller değildi. inegölden aldıklarımı isteyerek severek aldım.

oradaki markaları sayabilir misiniz bi tanesini duymuştum ama hatırlayamadım şimdi

yatak odası + oturma takımı + tv ünitesi+ yemek odası 7500 tl ye aldım. istanbulda da bayağı gezdim tabi bulabildiğim en uygun fiyat yine hepsi 9000 tlydi. ama onlar tamda aradığım modeller değildi. inegölden aldıklarımı isteyerek severek aldım.

çok iyi almışsın canım ne zaman almıştın tam olarak. ben de aynı parçaları aldıracam merak ediyorum ne kadar tutacağını.
markası ne bu arada

canım daha şubatta aldık. era ve cassalina dan aldım ben. ama inegöle gideceksen hem bilen biriyle git hemde iyice gez orayı bence ben ikisini de yapmadım ve çok pişmanım.

az önce baktım canım yatak odası ve oturma grubunu gördüm ve süper çok iyi almışsın gerçekten koltuklara hayran kaldım inşallah gidebilme imkanım olur ekkimde halletcez işte.
koltukların başka rengi var mıydı ben ayrıyeten günlük oda kullanmayı düşünmüyorum kirada oturacaz bir süre zaten. tv ünitesi mi konsol mu kulanıyorsun

koltuklar farklı renklerde olabiliyordu. ben de kiradayım ama tv ünitesi de konsolda aldım. ama büyük bir ev kiralamak zorunda kaldık. şimdiki aklım olsa tv ünitemi daha kullanışlı alıp ( gerçi benimki ufak sayılmaz 2.80 ama ) konsol almazdım. eğer çok sağlam birşey istemiyorum kullanışlı olsun diyorsan bence ikeadan al yemek masanı ve tv ünitesini çok seçenek var çünkü fiyatlarda uygun zaten

anladım canım teşekkür ederim ikeaya da bakayım ben de tv ünitesini küçük alırsam konsol alabilirim ayrıca. inegöl markalarından bri ismini hatırlayamadım ama leke tutmaz falan diyordu geneli öyledir belki de

hacopoli şimdi baktım mobilyalarına. cidden güzelmiş. güle güle kullan.
uzak olmasa bana ben de düşünebilirdim ama kargoyla burdakilerle aynı fiyata gelir.

hacopoli şimdi baktım mobilyalarına. cidden güzelmiş. güle güle kullan.
uzak olmasa bana ben de düşünebilirdim ama kargoyla burdakilerle aynı fiyata gelir.

canım kargoyla aynı fiyata gelir düye düşünmen yanlış çünkü kargoyla değil firmalar genelde kendi araçlarıyla getirip kuruyorlar sizde herhangi bir bedel ödemiyorsunuz.

benim yatak odamda inegölden. görünüşe aldanmayın kızlar evet kaliteli aması var. yatak başına eşim bir dayandı çatırttt kenarlarıyla bağlantısından koptu başka yerden bağlantı yapmak zorunda kaldık ama yinede duvara dayadık çünkü aynı olacaktı. dış kaplamaları güzel ama içlerindeki sunta kalitesizmiş kağıt helva gibi resmen. yatağı takım içinde almak hataymış bazasını ayrı almıştım ne güzel bazalı yataklar var ayrı olarak onlardan almak istiyorum şimdi

benim yatak odamda inegölden. görünüşe aldanmayın kızlar evet kaliteli aması var. yatak başına eşim bir dayandı çatırttt kenarlarıyla bağlantısından koptu başka yerden bağlantı yapmak zorunda kaldık ama yinede duvara dayadık çünkü aynı olacaktı. dış kaplamaları güzel ama içlerindeki sunta kalitesizmiş kağıt helva gibi resmen. yatağı takım içinde almak hataymış bazasını ayrı almıştım ne güzel bazalı yataklar var ayrı olarak onlardan almak istiyorum şimdi

canım aldığın yerin kalitesi de çok önemli annem başta olmak üzere bütün yakınlarım mobilyalarını inegölden aldılar en yeni alan 3 senedir kullanıyor ve hiç sorun yaşamadılar ya sizinkinde birşey var ya da inegölden almış olman inegölde yapıldığı anlamına gelmiyo

canım kargoyla aynı fiyata gelir düye düşünmen yanlış çünkü kargoyla değil firmalar genelde kendi araçlarıyla getirip kuruyorlar sizde herhangi bir bedel ödemiyorsunuz.

canım peki diyelimk i ben mersindeyim. onlar mersine kadar getiriyorlar ve ücret almıyorlar mı yani :uhm:

canım peki diyelimk i ben mersindeyim. onlar mersine kadar getiriyorlar ve ücret almıyorlar mı yani :uhm:

canım ben istanbuldaayım ve buraya ücretsiz getirdiler. ama tabiki böyle eşya almak bulunduğun şehirdek almak gibi olmuyor. sıkıntılar yaşanıyor. mesela benimde bazanın başlığı ayrıldı bazadan. koltuklarım gelirken ayaklarını çıkartmamışlar. üzerinede eşya koymuşlar. ayaklarından biri kırılmış. inegölden kargoyla gönderdiler ama dört günümüzü aldığı yaşadığım şehirde olsa gider kendim alırım.

Back