• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mobilyada en iyi marka nedir ?

Ben de istikbal koltuk takımı kullanıyorum, gelene gidene açıyorum çoluk çocuk hep üstünde hiç çökme olmadı hala taş gibi yedi yıldır

Bende koltuk takımları Yıldız Mobilya'dan aldım, uzun zamandır da kullanıyorum gelenim gidenim de çoktur hiçbir sorun yaşamadım bu zamana kadar bana bir sıkıntı çıkarmadı. İnternet adresinden inceleyebilirsiniz siz de modelleri.

Hayırlı olsun enza home a kesinlikle bakmanı öneririm ben 7 bin liraya takım aldım baktığın zaman ucuz değil ama 2 yıldır kullanıyorum taş gibi ve tasarımı diğerlerine göre daha farklı hoş

Ben evlenirken yatak odası takımımı rapsodiden aldım karyola ve şifonyer tamamen gitti 1 sene sonra ,, oturma odası L koltuk yataş, hiç memnun kalmadım , bebek odasını ikeadan yaptık tamamen 6 sene sorunsuz kullandı , duvar rafının ucu çatladı sadece , o da fazla kitap koydum sanırım .. ikeanın ben kalitesiz olduğunu düşünmüyorum , tasarımlarını yapan kişiler tamamen ihtiyaca yönelik kullanışlı ve şık tasarlıyorlar ,, hantal değil mobilyalar aksine daha ufak diğer markalara kıyasla.. ben ankaradayım.. aylardır sitelere gidip geliyorum .monilyaların üretim atölyelerinide gezdim , İnanın 7 bin tl para verdiğiniz kanepenin ederi 3 bin , geri kalanını markaya veriyorsunuz .. ben şimdi ev aldım yemek grubu hariç komple ikeadan mobilyalarım , yemek grubumda mudo dan, ikea ve mudo tarzını karıştırısanız çok şık çok tarz bir hava yakalayabilirsiniz.. istikbal Bellona vs kendini çok tekrarlayan ve çok hantal ürün yapan markalar ben beğenmiyorum şahsen

İkeadan koltuk aldım çok memnundum.Salon takımı filan inegöle gittim normalde ikeaya vereceğim üç katını verdim bin pişman oldum keşke hepsini ikeadan alsaydım dedim yani

12 bin tl ye kanepe görüyorum altın tozu ile mi yapıyorlar ?? Fiyat fazla olunca insanlarda kalitelidir bu kesin gibi bir algı oluşuyor ,, tüketim stratejisi işte ,, üreticilerde bu şekilde köşeyi dönüyor ,, ikeadaki ürünlerin fiyatı İsveç ikeadan saha pahalı ,, İsveç i söylememe gerek yok sanırım , insanların hayat standartları, zevkleri tarzları ortada, İsveç’e değil bir çok Avrupa ülkesine gittim hiç birinde bizim Kelebek mobilya tarzı klasik devasa takımlardan yok ,,bizim salon anlayışımız koltuk yemek masası tv ünitesinden ibaret olduğu için markalar yerinde sayıyor ,, çoğu evde salon sadece misafire ayrılmış durumda , birileri gelecekki otursun , kitaplık yok okuma köşesi yok ne bileyim o yüzden ikea yı seviyorum insanların bu kalıplarını kırmış durumda ,, artık babaanne tarzı evler yok eskisi gibi

Enzayı tavsiye ederim mobilyaları sağlam koltuk bacakları dayanıklı ben enzadan aldım memnuniyetle kullanıyorum

Mobilyanin ucuzunu alanlar tabiki almak istedikleri icin degil butcelerine uygun olan o oldugu icin alirlar. Her markaninda kendi icinde alt segment ve ust segment urunleri mevcuttur. Ornegin masif urunde uretirler yonga levha urunde. Yani iyi marka diye her urunu super denemez. Size casa mobilyayi ve vanessayi oneririm.

Kesinlikle her markanın düşük model ve üst model olmak üzere farklı ürün grupları var. Dolayısıyla şu marka en iyidir demek doğru değil ama köklü firmalar var. Örneğin; İstikbal, Bellona, Doğtaş yılların markası. Bunun yanında da Enza Home, Kelebek gibi markalar da son derece kaliteli mobilya markaları. Hemen hemen tüm markalardan bugüne kadar bir mobilya almışlığım olduğu için fikir vermek istedim. Herkese selamlar.

Yılların daire izleyicisi olarak vivense diyorum :)
Bu arada ev dizmeden önce bir boş vaktinizde dairenin bölümlerini izlemenizi öneririm. İçinde hem pratik, hem şık bir sürü fikir oluyor. Hem de aldiklari yerleri de paylaşıyorlar . Size de fikir olur

Çok lüks olmayan, uygulanabilitesi olan üç taneyi paylaşıyorum✌️

Eski konu olduğunu farketmeden ilk yorumları okudum Allah'ım dedim neler oluyor:D bunlar nasıl fiyatlar?? bu fiyatlara nerde mobilya buluyolar, sonra 2017 yazdığını farkettim hüzün, iç çekme, çöküş...

Ben şimdi yeni evleniyor olsam ya da mobilya değiştirecek olsam (evimden de yakın zamanda taşınmayacaksam) ikea alırdım. Neden çünkü devamlılığı mümkün. Yani hoşuma giden 2 koltuk aldım sonra koltuk sayısı az geldi diyelim aynı modelin teklisini istediğimde gidip alabilirim. Kılıf olayı var bir de o da mükemmel, koltuğu komple kaplatma derdin yok çoğu modelde desen desen, renk renk hazır kılıfları var. Sıkıldın mı, kirlendi mi yeni kılıf al... Al sana yepyeni koltuk. Çoğu modelin kılıfları komple sökülüp makinada yıkanabiliyor bu da müthiş bi rahatlık. (Allah'ım yazdıkça kendi mobilyalarımdan soğuyorum :( )
Hele o elbise dolapları modüler olmaları inanılmaz bir kolaylık gibi geliyor. Git kendi ihtiyacına göre oluştur dolabını. İhtiyaçların mı değişti parça ekle/çıkar, rafın yerini pıt diye değiştir, pıt diye çekmece ekle askı ekle... Standart bi kalıba göre oluşturulmuş fazlaca ölü alana sahip hantal dolaplardansa bana çok daha kullanışlı geliyor.
Ben pandemi, açılma kapanma vs arasında standart mobilya mağazalarından birinden büttün mobilyaları aldım çıktım. Şimdi pişmanım. Elbise dolabımın yarısını kullanamıyorum. koltuklarımı taşımak/temizlemek zor renkleri de evde mağazada göründüğü gibi olmadı ama değiştirmem çok çok zor. Koltuk sayım az geliyor şu anda ama aynı markadan tekrar almak istesem bile model üretimi yok ve olsaydı da gelmesi 2 ayı bulacaktı. O yüzden pişmanım.

Kalite olarak üst segment mobilya olarak geçmiyor zaten İkea ama dediğim gibi özellikle kendi evinse oturdupun ya da 5 sene en azından taşınmayacaksan kolay kolay başına bir iş gelmiyor.

yeni evlenecek arkadaşlara fikir verici olur mu bilmem. Ben kendi kısa süreli deneyimlerimle bu sonuca vardım.

Back
X