• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mobilya

KarincaKadin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
4.622
5.328
88
Arkadaşlar tam olarak bir dert değil sanırım ama birşeyi merak ediyorum .
Mobilyalarımın rengi çok koyu açık renk mobilyalara baktım. beğendiklerim (tv'lik konsol ve minik gümüşlük ) 10000 civarında. eşimle eve gelince konuştuk cidden evdekilerin aynısı sadece beyazı.
Acaba ben bunların rengini açtırabilir miyim? ve öyle olunca kullanışlı oluyor mu ? kabarma falan oluyor mu ?
Yapan yada gören arkadaşlar fikir verirse çok sevinirim

Ahsap lari açık renklerde ( bebek pembesi, bebek mavisi, krem ) boyayip, koltuk kumaşlarını da açık renkli bir kumaşla kaplatirsaniz daha ucuza halledebilirsiniz.

Hem sizin için eğlence olur.

Aynı mobilyanın daha açık rengine 10.000TL vereceğine iyi bir marangoz vs araştırıp boyat bence.Benim arkadaşım yetenek konusunda çığır açmış olduğu için uzun uzun araştırıp kendisi boyadı.1 yıl oldu sanırım gayet iyi duruyor.
Ekonomik krizin tavan yaptığı ve yarınımızın ne olacağının belli olmadığı bir dönemde bence bu kadar meblağ harcamayın.Biriktirin.

Ayni mobilyaya 10bin vermek cok gereksiz. Daha ucuza boyatin yuzunu falan degistirin.
Cidden devir para biriktirme devri yukarida arkadasin da dedigi gibi.

Arkadaşlar zaten 10000 vermem bende . sadece mobilyalarım beğendiklerim le aynı. boyatmak fikri geldi aklıma ama olmazsa diğerini almayacağım (şu aşamada) bunuda mahvetmek istemedim.
Mobilyacıların yaptıkları bozulmuyor sa bu süper bir fikir

Ankara gibi şehirlerde eskitme haline getiren yerler bile var. Evden alıyorlar, eve teslim ediyorlar.

Uğraşırım diyorsanız evde yapabilirsiniz bence. Artık çok var bu tarz işleri evde halleden.

Ya da önce bi mobilyacıdan fiyat alın, kendiniz uğraşmaya değmeyecek kadar uygun fiyat verirse ona yaptırırsınız.

bence ahşap ürünlerini açtırmak yerine koltukların üstüne koltuk battaniyesi ser yastıkların kılıfını açık renkle değiştir duvarı açık renge boya

Country tarzına bakabilirsin bence

Daha uygun fiyata güzel seçeneklerde var, biz 5 ay önce falan abim evleneceği için eve mobilya bakarken baya yer gezdik Yıldız Mobilya'nın ürünlerinin hem kalite bakımından hem de gerçekten fiyat bakımından daha uygun olduğunu gördük. Yani yeni evlenen çiftlere ya da mobilyalarını yenileyecek herkese burayı öneriyorum, biz faydalandık herkes faydalansın :)

Back
X