• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu mobilya siparişi - arkadaşlar yardım

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

jakobi

Binlerce kez şükür
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2010
2.100
63
363
merhaba arkadaşlar, Sanal Mobilya - Online Mobilya diye bir site buldum inegöl mobilyalarını uygun fiyata satıyorlar. kargoda ücretsiz ama tabi gözümle görmeden almaya cesaret edemiyorum sizce güvenebilir miyim? ne dersiniz? fiyatlar uygun geldi. deneyimlrinizi paylaşırsanız çok memnun olurum annemin mobilyasını değiştirmeyi düşünüyoruzda. :kkk:

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım bence gözünle görmeden alma derim. Bayramdan önceki hafta İnegöldeki Mobilya Fuarına katıldım. Yeni evimizin mobilyalarını değiştireceğiz onun için gittik. Orda akrabalarım var mobilyacı, daha önce kataloglarına bakmıştım ordaki modellerin. Katalogdan beğendiğim hiçbir modeli görünce beğenmedim. Hatta bir koltuk takımını kesin alırım diyordum ama hiç de resimdeki gibi değildi. Ne görüntüsü ne de rahatlığı iyiydi. Sonuçta uzun yıllar kullanılacak şeyler, 3-5 fazla verirsin ama içine sinen olur.

evet bende telefonla aradım bu siteyi güzel konuştu ama görmeden olmazki doğru söylüyorsun.

bende baktm dediğin siteye...
fotograflar aldatıcı oluyor malesef... rengiışıktan parlıyor.. süngeri rahat olmuyor vs...
gezegeze al keşke deme sonra bence de arkadaşım

bana yardım edin yeni gelinim evimizi yapıyoruz ve çok güzel bişey olmasınız istiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim iç mekan konusunda çok ii sayılmam yardımınza ihtiyacım var arkdaşlar bana cevap verenler lütfen özelden yazın çünkü çok konuya yazdım bazılarını göremeyebilirim

sanal mobilyayı bilmem ama mobilyaminegölden.com'u değerlendirebilirsiniz. gönül rahatlığıylada alışveriş yapabilirsiniz. Ayrıca sanal mobilyadan daha ekonomik ve fotoğrafları daha net ve doyurucu. kurumsal bir firma olduğu belli.

Back
X