Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu mobilya seçimi

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

tersgiden kanguru

aşk
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2016
254
157
39
eşimle 5 yıllık evliyiz
Okul biter bitmez evlendik .Düğünümüzü kendimiz yaptık ama ben eşya istemedim .Yatak .gardolabı , 2 kanepe bir halı o kadar .. şimdi biraz birikmişim var ve eve yazılmıştık evimiz çıktı :) 2+1 ama olsun
Evimizin taksiti 10 yıl içinde bitecek ben bütcemizi zorlamayacak mobilyalar almak istiyorum .Daha önce kiracıyız vs diye eşya alma geregi duymamıştım o kadar lüks de de gözüm yok şimdiden önerileriniz için teşekkürler

Son düzenleme:
eşimle 5 yıllık evliyiz
Okul biter bitmez evlendik .Düğünümüzü kendimiz yaptık ama ben eşya istemedim .Yatak .gardolabı , 2 kanepe bir halı o kadar .. şimdi biraz birikmişim var ve eve yazılmıştık evimiz çıktı :) 2+1 ama olsun
Evimizin taksiti 10 yıl içinde bitecek ben bütcemizi zorlamayacak mobilyalar almak istiyorum .Daha önce kiracıyız vs diye eşya alma geregi duymamıştım o kadar lüks de de gözüm yok şimdiden önerileriniz için teşekkürler ( modalife dışında uygun bir marka önerirseniz sevinirim)
canım bulunduğun ile göre değişir, olduğunuz yerdeki imalat yapan mobilyacıları bir gezmeni tavsiye ederim.
Ben de eşya yeniledim, firmayı özel mesaj atayım, fiyatlar uygundu. 4 ay oldu alalım, şimdilik bir sıkıntı yok.

eşimle 5 yıllık evliyiz
Evimizin taksiti 10 yıl içinde bitecek ben bütcemizi zorlamayacak mobilyalar almak istiyorum .Daha önce kiracıyız vs diye eşya alma geregi duymamıştım o kadar lüks de de gözüm yok şimdiden önerileriniz için teşekkürler ( modalife dışında uygun bir marka önerirseniz sevinirim)
nerde oturuyorsun?

Benim evim 2+ 1 ve küçük
Yatak odası dışında 1 oturma odasi ve salon la mutfak kalıyor
Eşim oğlan buyudu artik odayi ayiralim diyor acaba oturma odasi ni çocuk odası mı yapsam karar veremedim

Merhaba kızlar, bu yaz düğünüm var ve her düğün öncesi mobilya telaşı bende de var. Beğendiğim bir marka var ve bu marka ile ilgili internette yorumlara bakarken buraya denk geldim. Sizden ricam bu ürün hakkında yorum yapmanızdır ürün çok güzel gözüküyor Mobiliyum Nills mağazasına gittik orada gördük fiyatıda ürüne göre çok uygun geldi ama bu marka ile geçmiş tecrübesi olan birileri var mı? Satış sonrası hizmetler vs. nasıldır? Marka ürünün arkasında duruyor mu? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Baktim canım esimle görüşürüp butcemizi ayarlamamiz lazim
Canım çok fazla para vermeye gerek Yok bilinen markalara.ben gerçekten acıyorum.
Çünkü ya yayı çıkıyor ya gıcırdıyor illaki bir sorun oluyor. Mimarlık firmalarıyla çalışmanı öneririm çünkü 2 senelik garanti veriyorlar üstelik koşulsuz şartsız.
Üstelik istediğin mobilyayı daha ucuza yaptırabiliyorsun.:)

X