Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu mobilya konusunda yardım

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

monaliss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
123
0
$Adsız.jpg $Adsız2.jpg kızlar merhaba
resimde görünen koltuk takımını ve yemek odası takımını aldım,ancak salon çok renksiz olcakmış gibi geldi bana,odayı nasıl renklendirebilirim,yani halı ve perdede farklı renkler mi kullanmalıyım,yada aksesuarları mı renkli tutmalıyım,birde bu renk tonuna en çok hangi renk yakışır,bana yardımcı olun lütfen,1 ay sonra düğün var ve ben hala karar veremedim

çok hoş bir takım. güle güle kullan.
pastel yeşil tonları olabilir bana göre..

markası ne takımın.

Son düzenleme:
çok hoş bir takım. güle güle kullan.
pastel yeşil tonları olabilir bana göre..

çok teşekkür ederim,
yeşil oturma odam için düşündüm,bide bu renkleri neyde kullnmalıyım,halı ve perdede kullanırsam çok emanet durmazmı,sadece aksesuardamı kullansam acaba:26:
düzenlemeyi şimdi gördüm ,markası bellona canım

Son düzenleme:
takımını çok beğendim fiyatını ve modelini öğrenebilir miyim mümkünse.

geçen bir takımda görmüştüm yeşil tonlarıda perdeler vardı çok hoşuma gitmişti. senin takımına bordo ve yeşil de olabilir bence

gül kurusu perde-tül ve halı kremli gül kurusu karışık olabilir.akesuarlarda altın rengi tonunda olabilir bence ..

takımını çok beğendim fiyatını ve modelini öğrenebilir miyim mümkünse.

geçen bir takımda görmüştüm yeşil tonlarıda perdeler vardı çok hoşuma gitmişti. senin takımına bordo ve yeşil de olabilir bence

çok beğenerek aldık canım,resimde göründüğünden çok daha güzel bi takım,led ışıklandırmaları baya hava katmış,ama işte kombinlemek önemli,turkuaz düşündüm bide dore renk,ama alternatif fikirler almak istedim sizden,
yatak odası,yemek odası,salon takımı,köşe takımını 14bine aldık cnm,epey indirim yaptılar sağolsunlar

çok beğenerek aldık canım,resimde göründüğünden çok daha güzel bi takım,led ışıklandırmaları baya hava katmış,ama işte kombinlemek önemli,turkuaz düşündüm bide dore renk,ama alternatif fikirler almak istedim sizden,
yatak odası,yemek odası,salon takımı,köşe takımını 14bine aldık cnm,epey indirim yaptılar sağolsunlar

güzel günlerde kullan canım marka ve modelini nedir

çok teşekkür ederim,
yeşil oturma odam için düşündüm,bide bu renkleri neyde kullnmalıyım,halı ve perdede kullanırsam çok emanet durmazmı,sadece aksesuardamı kullansam acaba:26:
düzenlemeyi şimdi gördüm ,markası bellona canım

koyu emanet gibi olabilir. ama uçuş uçuş göze batmayan bi yeşil olur gibi yinede sen bilirsin tabi :KK34:
oturma odam için düşünüyorum demişsin ama ben yeşil üzerinden fikrimi yazayım sen sevdiğin bir renge uydurabilirsin.
halı, fon perde düz pastel tonlarda yeşil olabilir.
perde alt rengi döşemelerin gibi üste yeşil renk çiçek yaprak yada şimdi çok değişik farklı kumaşlar var onlara göre bakarsın..
aksesuar zamanla olacak birsey benim için.
perdendeki desene şekle göre olabilir. yaprak olursa yapraktan çok şık tabaklar biblolar var.
bibirinin devamı gibi hoş olablir.

hayırlı olsun, güle güle kullan :9

bence mavi-kahverengi çok güzel oluyor, perdede ve halıda kullanabilirsin, ama çok yoğun olmasın maviler , renkleri iyi dengelersen çok güzel olur

hım güle güle kullan tatlım agız tadiyla inşallah. zevklisin :) sarı,yesil,turuncu tonları yakısır kahverengine..dekorasyon sitelerine bakıp fikirde alabilirsin bitanem...

Eki Görüntüle 568337 Eki Görüntüle 568338 kızlar merhaba
resimde görünen koltuk takımını ve yemek odası takımını aldım,ancak salon çok renksiz olcakmış gibi geldi bana,odayı nasıl renklendirebilirim,yani halı ve perdede farklı renkler mi kullanmalıyım,yada aksesuarları mı renkli tutmalıyım,birde bu renk tonuna en çok hangi renk yakışır,bana yardımcı olun lütfen,1 ay sonra düğün var ve ben hala karar veremedim

Güzel günlerde kullan.Çok güzel bir takım değil mi?
Benim salon takımım da bundan.Daha aksesuarlara geçemedim ama
bordo-gül kurusu renklerini düşünüyorum.Yine bellona'da bu renklerde
bir iki tablo var,köşelere de aynı renkte çiçekler düşünüyorum.

Hayırlı uğurlu olsun.

Bence çok güzel ve sade bir takım.
Ben olsam,bu sadeliği halıyla-perdeyle bozmam.
Salonun genel havasını "ferah ve sade" olarak bırakırım.
Rengi,aksesuarlarla katarım.

Somon+pastel yeşil veya pastel (uçuk) pembe+pastel mavi ikilisini kullanırım.
Bu renkleri mum,çiçek,cam ve seramik aksesuarlarla,belki 1-2 kırlentle eklerim.

Halı olarak merinos love story tonları tam koltuklarına uygun.
2601-70 ve 2602-70 kodlu halılar süper olur.

Ben bu salona altın değil,gümüş yakıştırdım.
Koltuklardaki kremin ve kahvenin tonu altına değil,gümüşe uygun diye düşünüyorum.

gule gule kullanın hayırlı ugurlu olsun guzel gunlerde kullanın :KK12:

Turkuaz rengını cok seven bırı olarak bende, kahverengıyle eslemenızı tavsıye edecektım :KK6:

Benim yemek odamda bu mobilyalardan açıkçası çok beğenerek almadım, kayınvalidem ve eşim çok beğendiği için almak zorunda kaldım, koltuklarımın zemini , yine sandalyelerin tonlarına yakın gri renk ....berjerlerim ve koltuklarımın yastıkları turuncu ve yeşil çiçeklerle kaplı, halım yine gri kremli, perdelerim krem renk, henüz hiç bir aksesuar kullanmadım, aynamın önünde parlak taşlı gri iki obje var sadece... açıkçası hala takımımı beğenmiyorum:26: belkide içime sinmeden aldığım içindir... Güle güle kullanın siz..

hepinize teşekkür ederim kızlar,
gül kurusu soft bi hava katabilir sanırım,turkuazda enerji verir,iki renk arasında gidp geliyorum şuan :)
takımı severek aldım,modern ve şık bi havası var,allah herkese ağız tadiyla oturmak nasip etsin:KK8:

Turkuaz çok güzel olur ama ben turkuazı oturma odamda kullandım.
Salon farklı bir renk olmalı değil mi?
Ben de kaç senelik evliyim daha yeni yeni ev-dekarasyon işleriyle uğraşıyorum.
Bence o takıma en çok gül kurusu yakışır,yapınca resim yükle,belki senden kopya çekerim.:))

böyle pastel tonlardan mobilya alacaksın aksesuarlarla renklendireceksin zaten istediğin zaman istediğin kadar stilini değiştirebilirsin böylece odanın güle güle kullan

Eki Görüntüle 568337 Eki Görüntüle 568338 kızlar merhaba

Su yesılı ıdeal
Acı kahwe
Sarının en koyusu
Kırmızı ıdeal renktır

$image.jpg
$image.jpg $image.jpg $image.jpg
$image.jpg $image.jpg kahwe kırık beyaz ve yesıl tonları cok ıyı bır kombındır
Koltuklardada yastıklarınyesılle kombını cok ıyı durur

Son düzenleme:
X