Mobilya derdi

mrc-ymn

Üç Prensin Tek Prensesi S-M-Y
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
1.347
1.235
133
35
Güzel bayanlar merhaba
Evle ilgili konumu bilenler vardır belki
Evi aldık Allah'ın izniyle Haziran gibi taşınacağız
Oturma odama 2 li ve 3 lü iki tane koltuk almak istiyorum
Birde çocukların odasına eklediğim ranzadan almak istiyorum
Şimdi sizden ricam şu Vi..nse isimli siteden büyük mobilya alan var mı memnun kaldımı sıkıntı yaşadımı
kurulumu nakliyatı nasıl oldu
Birde çocukları için bu tip ranza kullanan var mı avantajı dezavantajı nelerdir
Hepinize çok teşekkür ederim:)

Eklentiler

• ranza.webp
    ranza.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 251
Yukarıdaki yatağın korkuluğu yok başta bide sanki çökecekmiş gibi incecik tahta Allah korusun ranza şeklinde almayıp yumurtlayan yataklardan da alabilirsiniz çok kullanışlı 🤔

Yukarıdaki yatağın korkuluğu yok başta bide sanki çökecekmiş gibi incecik tahta Allah korusun ranza şeklinde almayıp yumurtlayan yataklardan da alabilirsiniz çok kullanışlı 🤔
Aslında o sadece model
Onu almayacağım
Anlatamam diye ilk gelen resmi ekledim
Tabi korkulukları falan daha sağlam olanına bakarım

ustteki yatagin korumasi yok gibi birde cok ince sanki bu markanin daha saglam dolapli ranza tiplerini gormustum

O marka ile şunu söyleyebilirim. Ben çok şık göründüğü için oradan almak istemiştim ama maalesef çok sağlam değil.
Başka bir yakınım konsol aldı yine o firmadan, başka bir internet sitesinden parçalar eksik geldi.
Tasarımları ise gerçekten çok çok güzel.

Güzel bayanlar merhaba
Şimdi sizden ricam şu Vi..nse isimli siteden büyük mobilya alan var mı memnun kaldımı sıkıntı yaşadımı
evinizin ölçüsüne göre mobilyacıda yaptırmanızı öneririm.
Bence yerden yüksek olsun ki altını temizlemek işkence olmasın.

Cok kalitesiz ve yaptigi isin arkasinda degil

Nakliyede sorun yaşayan bir tanıdığım olmuştu, ben de mutfak dolabı almak istiyorum ama karar veremiyorum bu sebeple

Ranza hiç tavsiye etmiyorum oda müsait ise bazalı yatak olsun altını yazlık kışlık kıyafet için vs kullanırsınız çok işinize yarar

İki kuzenim de ranzadan memnun degildi.yazin cok sicak oluyormus ust kat cocuk ter icinde kaliyormus.oda musaitse ayri ayri yatak alin.

Ranza yer açısından avantajlı görünüyor ama benim resmine bakarken bile ruhum daralıyor.
Hiç rahat olduğunu sanmıyorum.

Bende burdan oturma odam için köşe koltuk(yataklı) almak istiyordum ama çevremde duyduğum dandik yorumlarından sonra biraz çekindim.. var mı memnun kalan? Bazı youtuberlar memnun kalmış ama bilemedim.

eviniz hayırlı olsun güle güle güzel günlerde oturun inşallah. bahsettiğiniz markadan ben ayaklı lambalarından aldım memnunum. istanbulda mecidyeköyde küçük bir showroomları vardı gezdik ama açıkçası pek güvenemedik. aynı şekilde yine internetten satış yapan ama mağazaları da olan kar....ı diye bir mobilyacıdan yatak odası takımı aldım çok çok memnunum. teslimat kurulum hiç sorun yaşamadım ürünlerde gayet sağlam. ama bu markanın artısı büyük showroomları var gidip oradan incleyebilirsin. istanbuldan aldım ben ama başka nerelerde var bilemiyorum. sitesinden inceleyebilirsin.

eviniz hayırlı olsun güle güle güzel günlerde oturun inşallah. bahsettiğiniz markadan ben ayaklı lambalarından aldım memnunum. istanbulda mecidyeköyde küçük bir showroomları vardı gezdik ama açıkçası pek güvenemedik. aynı şekilde yine internetten satış yapan ama mağazaları da olan kar....ı diye bir mobilyacıdan yatak odası takımı aldım çok çok memnunum. teslimat kurulum hiç sorun yaşamadım ürünlerde gayet sağlam. ama bu markanın artısı büyük showroomları var gidip oradan incleyebilirsin. istanbuldan aldım ben ama başka nerelerde var bilemiyorum. sitesinden inceleyebilirsin.
Özelden sitenin adını atar mısınız
Ayrıca güzel yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim

Alışverişim oldu sorun yaşamadım hatta cuma da bank aldım kargoyada yarın gelecek.vi...se başka firmaların üretimlerini satıyor yani fiyata malzemeye göre kaliteli de kalitesizde var ama markayla ilgili bir durum vi..se kendi üretmiyor ki.iyi markadan seçin

O siteden fortmantomu aldım ben, ama zaten daha öbceden bildiğim ve kullandığım bir markaydı, sadece o sitede extra indirim var diye oradan aldım. Teslimatta bir sıkıntı yaşamadım, sağlam ve eksiksiz gelmişti parçalar.

Eskiden bizim de ranzamiz vardı hiç memnun değildik. Aşırı sağlamdı fakat üst kattaki yatağı toplaması ayrı dert oluyo çocuğun tuvalete gelince gece inip çıkması ayrı dert. Yeriniz müsaitse normal yatak alın derim

Güzel bayanlar merhaba
Ben banyo için bir dolap satın almıştım demonte ürün zaten 60 tl ye filan kurulumunuda ayriyeten satın alabilyosun ama eşim kurabildiği için biz almadık kendimiz kurduk

Back
X