• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mobilya Boyama: Ayakkabılık

smyraaa

.
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
878
46
298
Önce kitaplığımı boyamıştım. Şimdi ise sıra ayakkabılıktaydı. Nasıl boyadığımı ve diğer resimleri merak edenler buyrun bloguma: bosugraslarmuduru.blogspot.com

Not: Blogumda KK linki olmasına rağmen konudan blogumun linki silinirse eğer, blogumun adresi eklediğim resmin üzerinde mevcut :)

$ayakkabılıkk.webp

Son düzenleme:
Çok güzel olmuş, eline sağlık. Bloğun'a biraz göz attım, çok güzel şeyler görünüyor. Daha sonra iyice inceleyeceğim. Ben de gardrop'umu boyamıştım, siyah renge. :1: Güzel bir renk bulamadım, bende ne yapayım dedim, en iyi siyah, üzerine de renkli melekler boyadım. Dolabın alt kapaklarını çıkardım, açık dolap yaptım. Uzun, ince kısmada o kapaklarla raf kestirdik. :1:

Son düzenleme:
Çok güzel olmuş, eline sağlık. Bloğun'a biraz göz attım, çok güzel şeyler görünüyor. Daha sonra iyice inceleyeceğim. Ben de gardrop'umu boyamıştım, siyah renge. :1: Güzel bir renk bulamadım, bende ne yapayım dedim, en iyi siyah, üzerine de renkli melekler boyadım. Dolabın alt kapaklarını çıkardım, açık dolap yaptım. Uzun, ince kısmada o kapaklarla raf kestirdik. :1:

siyah dolap üzerinde melekler güzel olmuştur muhakkak ama fotoğraf olmadan olmaz, sizinde burada bir konu yazmanız gerekiyor belli ki:)

siyah dolap üzerinde melekler güzel olmuştur muhakkak ama fotoğraf olmadan olmaz, sizinde burada bir konu yazmanız gerekiyor belli ki:)

Ben sizin kadar iyi yapmıyorum, kendi çapımda evde öyle birşeyler yapıyorum, canım sıkıldıkça. Çok iyi geliyor. Ama fotoğraf ekleyeyim.
$167677_194237877257923_4400689_n.webp$168608_194490937232617_6723887_n.webp$168608_194490943899283_4610567_n.webp

çok hoş olmuş, kimsede olmayan birşey sizde herşeyden önce. Ama küçük bir tavsiye şöyle hayal ettim de beyaz ve mümkünse çiçekli seramik kulplar çok hoş olurdu dolapta. Kulpları değiştirmeyi bi düşünün derim:)

Teşekkürler, kulplar gerçekten hoş durmuyor. Koçtaş veya ikea gibi yerlerde bulurum herhalde. Birde altta eklediğim boncukları çıkardım, rahat kullanamıyordum. Askılık almıştım ama, güzel bir perde takamadım, üşendim desem daha doğru olur, tamamen açık kaldı dolap. :9:

Teşekkürler, kulplar gerçekten hoş durmuyor. Koçtaş veya ikea gibi yerlerde bulurum herhalde. Birde altta eklediğim boncukları çıkardım, rahat kullanamıyordum. Askılık almıştım ama, güzel bir perde takamadım, üşendim desem daha doğru olur, tamamen açık kaldı dolap. :9:

o boncuklar da hoşmuş aslında ama güzel hatta belki renkli bir şifondan perde de hoş olabilir. İkeada var 3m lik fuşya, yeşil, mavi şifonlar rulo halinde. Hayal ettim sevimli oldu:)

o boncuklar da hoşmuş aslında ama güzel hatta belki renkli bir şifondan perde de hoş olabilir. İkeada var 3m lik fuşya, yeşil, mavi şifonlar rulo halinde. Hayal ettim sevimli oldu:)

Evet, güzel olurdu. Bende için de yeşil, siyah vs. olan renkli birşey istiyordum. İkea da görmüşmüydün bilmiyorum ama, incecik perde askıları vardı beyaz çubuk şeklinde ondan almıştım. Teşekkür ederim, güzel fikirlerin için. Bloğu'nu iyice inceleyince güzel fikirler edineceğime eminim.

merhabalar...blogunuzu inceledim dikkatimi çeken kumaş boyama başlığıydı...
ben bundan bir hafta önce bordo renkli perdemi kahverengine boyamak istedim...
ne mi olsu sonuç :( hüsran...
paketin üzerinde yazanı uyguladım aynen...
perdeleri makineye attım, 5 paket boya aldım, çünkü 200 gr kumaşa 1 paket yeterliymiş..benim perde büyükçe olunca 5 paket aldım koydum deterjan bölmesine...
sirkeyi tuzu koydum...
90 dereceye ayarladım....yıkanmaya başladı....yıkandı bitti ama ne perdeye bir gram boya girmiş nede rengi değişmiş :(
benmi beceremedim acaba....
sıktırmamıştım çünkü pekette sıktırmayın yazıyordu....
perdeyi çıkardım, makinedeki suyu boşalttım, boyanın hepsi suya çıkmış ama perdeye hiç girmemiş :(
mecburen perdemi tekrar makinede yıkamak ve kurutmak zorunda kaldım..şimdide dürdüm katladım kaldırdım.. :( moralim bozuldu...
sizce napsam bi akıl verin sizin yaptıklarınız ne güzel olmuş ben neden beceremedim acaba eksik bişeymi yaptım :(
bu perdeleri boyatacak bi yer tavsiye edermisiniz...boyayan yerler varmıdır acaba:?

merhabalar...blogunuzu inceledim dikkatimi çeken kumaş boyama başlığıydı...
ben bundan bir hafta önce bordo renkli perdemi kahverengine boyamak istedim...
ne mi olsu sonuç :( hüsran...
paketin üzerinde yazanı uyguladım aynen...
perdeleri makineye attım, 5 paket boya aldım, çünkü 200 gr kumaşa 1 paket yeterliymiş..benim perde büyükçe olunca 5 paket aldım koydum deterjan bölmesine...
sirkeyi tuzu koydum...
90 dereceye ayarladım....yıkanmaya başladı....yıkandı bitti ama ne perdeye bir gram boya girmiş nede rengi değişmiş :(
benmi beceremedim acaba....
sıktırmamıştım çünkü pekette sıktırmayın yazıyordu....
perdeyi çıkardım, makinedeki suyu boşalttım, boyanın hepsi suya çıkmış ama perdeye hiç girmemiş :(
mecburen perdemi tekrar makinede yıkamak ve kurutmak zorunda kaldım..şimdide dürdüm katladım kaldırdım.. :( moralim bozuldu...
sizce napsam bi akıl verin sizin yaptıklarınız ne güzel olmuş ben neden beceremedim acaba eksik bişeymi yaptım :(
bu perdeleri boyatacak bi yer tavsiye edermisiniz...boyayan yerler varmıdır acaba:?

Aslında konumda belirtmiş olmam gerekiyor ama siz mi göremediniz. Bu boyalar her tür kumaşa işlemeyebilir diye... Daha çok pamuklu/gözenekli kumaşlar renk alıyor. Saten, tafta vs tarz kumaşlar boyanmayabilir. İşlemi 10kez de yapsanız, farklı yöntemler de deneseniz perdenizin kumaşı boya emmeyen cinsten demekki. Üzgünüm ama başka bir yöntem bilmiyorum malesef.

Çok güzel olmuş elinize sağlık bende oğlumun dolabını boyamak istiyorum havalar ısınsında balkonda, bu boyanın krem rengide var mı?

Çok güzel olmuş elinize sağlık bende oğlumun dolabını boyamak istiyorum havalar ısınsında balkonda, bu boyanın krem rengide var mı?

teşekkür ederim. Boyanın bildiğim kadarıyla sadece siyah ve beyazı var ama marshall da benzer bir boya türü var, onun pek çok rengi olduğunu biliyorum. İnternette-bloglarda mobilya boyama şeklinde ararsanız benim gibi polisandan başka marka ve renk boya kullananları da bulabilirsiniz.

Çok şık olmuş :31:
Beyaz herzaman klas duruyor bence.Güzel bir seçim yani :34:
Buarada kulplar da ayrı bir hava katmış :46:

merhaba bende mutfak dolabımı boyacağım kısmetse mavi ve pembe tonların çok eski bir dolap baktıkça sinirlerimi bozan sizin kullandığınız malzemeleri kullansam mutfak dolabında da tutarmı renk acaba bilginiz var mı??

Back
X