• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mobilya akvaryum kullananlar yardım lütfen

uzaklardakiHAYAT

mis kokulu miniğiiiim
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2013
869
1
26
Rize
merhaba arkadaşlar evimize mobilya akvaryum yaptırmak istiyoruz altı kapaklı dolap üstü akvaryum olanlardan ama hiç bi bilgim yok. hazır dolap alsam üzerine akvaryum monte edebilirmiyim. petshopçuların bu konuda bilgisi varmıdır.. nasıl ne yapmam gerekiyo bilemiyorum. kullanan arkadaşlar veya gören duyan bilenler yardım edebilirmi şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
akvaryumcuların siteleri var.orada taşıma kapasitesinden balığa göre büyüklüğüne kadar çok çeşitli tartışıyorlar.kendiyaptıkları örnekleri var.yorumlar falan.bu işi bilenler bi inceleyin şaşarsınız ne incelikleri var.

canım bende var.
hatta sahibindende satılık ilanlarının arasında. büyüklüğünün ne olacağı önemli. ufak bir şey alacaksan, çok önemi yok nasıl olduğunun. fakat büyük birşey yaptıracaksan sağlam ve mutlaka demir profil üzerine oturtulmalıki sağlam ve sağlıklı olsun

eğer almak istersen benimle irtibata geçebilirsin

Eklentiler

• $akvaryum 1.webp
    $akvaryum 1.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 136
  • $akvaryum 2.webp
    $akvaryum 2.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 127
  • $akvaryum.webp
    $akvaryum.webp
    6 KB · Görüntüleme: 157
canım bende var.
hatta sahibindende satılık ilanlarının arasında. büyüklüğünün ne olacağı önemli. ufak bir şey alacaksan, çok önemi yok nasıl olduğunun. fakat büyük birşey yaptıracaksan sağlam ve mutlaka demir profil üzerine oturtulmalıki sağlam ve sağlıklı olsun

eğer almak istersen benimle irtibata geçebilirsin

dün sahibindende gördüm evet. eşyalarım kahve beyaz tv ünitemin yanına koymayı düşünüyorum. henüz daha ünitemi almadım evimize yeni gecicez. resimdeki ölçü bizim için iyi olucak diye düşünüyorum üretimini sizmi yapıyosunuz acaba bi araştırsam. bide istanbulda değilim bi kaç ilanı istanbulda gördüm ama tam olarak bakmadım istanbul dısındayım ben

yok canım üretim felan yapmıyoruz. benim eşimde büyük tutkuydu bu.
10 adet discusumuz vardı. öldüler artık 2 tane balığımız kaldı.

önceden 40 m2 salonum vardı. taşındım şimdi 25 m2 salonum var. hem balık azaldı, hem de ev küçüldü onun için satıyorum.

modern gayet şık bir akvaryum... çok özel dünya paralar verdik sölemisi ayıp:))
pahalı bir hobi...

yok canım üretim felan yapmıyoruz. benim eşimde büyük tutkuydu bu.
10 adet discusumuz vardı. öldüler artık 2 tane balığımız kaldı.

önceden 40 m2 salonum vardı. taşındım şimdi 25 m2 salonum var. hem balık azaldı, hem de ev küçüldü onun için satıyorum.

modern gayet şık bir akvaryum... çok özel dünya paralar verdik sölemisi ayıp:))
pahalı bir hobi...

bizim salonda aşağı yuarı senin salonunla aynı canım. bende severim akvaryum balık falan ama kocaman seyi napıcaz nasıl temizlicez nasıl doyurucaz bilmiyorum :D aldınızmı yaptırdınızmı normal bi mobilyanın üzerine monte edilebilirmi. tv sehpaları varya onun üzerine koydursam mesela komik bi fikirmi :D tv ünitemle takım olsun diye öyle düşündüm.

benimkilerinin ölçüsün 100x60x60 yani normal boyutta birşey

demir profiller var, onun üzerine mobilya yapıldı. yani sen bunu herhangi bir mobilyanın üzerine koyamazsın. çünkü çoker. sağlam bir iskeletinin olması lazım. temizlemesine gelince inan biz hiç temizlemiyoruz. farkettiysen kum, vs. yok bizimkisinde çünkü onların hepsi pislik ve koku yapıyor. böle olunca hiç temizleme, e zaten otomatik yemleme makinesi de var. yani bize hiç zahmeti yok şuanda

ufak bir akvaryumu mobilyanın üzerine koyarsın... ama bu çaptaki bir akvaryumu sakın sakın mobilyanın üstüne koymaya çalışma....

benimkilerinin ölçüsün 100x60x60 yani normal boyutta birşey

demir profiller var, onun üzerine mobilya yapıldı. yani sen bunu herhangi bir mobilyanın üzerine koyamazsın. çünkü çoker. sağlam bir iskeletinin olması lazım. temizlemesine gelince inan biz hiç temizlemiyoruz. farkettiysen kum, vs. yok bizimkisinde çünkü onların hepsi pislik ve koku yapıyor. böle olunca hiç temizleme, e zaten otomatik yemleme makinesi de var. yani bize hiç zahmeti yok şuanda

ufak bir akvaryumu mobilyanın üzerine koyarsın... ama bu çaptaki bir akvaryumu sakın sakın mobilyanın üstüne koymaya çalışma....

tamam canım cok sagol demir profil üzerine giydirme yapılıcak ozman tamamdır bende öyle yaptırim. peki akvaryumu kme yaptırıcam kimler anlar bu işte

Back
X