• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mobil Bankacılıktan Altın Alımı

kahvemmis

🌟
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2024
45
86
3
Herkese merhaba. Mobil bankacılıktan altın hesabı açmak istiyorum fakat altın alımı 3595, satışı ise 3205. Normal piyasaya ve fiziki altına göre fazla yüksek değil mi? Hafta içi tekrar bakıp o zaman mı almalıyım? Tavsiyeleriniz nelerdir? Bu arada fiziki değil de banka üzerinden almak istiyorum. O sebeple soruyorum. Şimdiden teşekkürler :)

Herkese merhaba. Mobil bankacılıktan altın hesabı açmak istiyorum fakat altın alımı 3595, satışı ise 3205. Normal piyasaya ve fiziki altına göre fazla yüksek değil mi? Hafta içi tekrar bakıp o zaman mı almalıyım? Tavsiyeleriniz nelerdir? Bu arada fiziki değil de banka üzerinden almak istiyorum. O sebeple soruyorum. Şimdiden teşekkürler :)

Hafta içi bakmalısınız . Hafta açılışında altının ne şekilde ilerleyecegı bilinmediğinden hep bi farklı fiyatlar sunuluyor . Banka zarara uğramasın die

Valla kuyumcular da yüksek oluyor alımda. Ben gittiğim zaman piyasa değeri yüksek oluyor. Haftaiçi piyasa açıkken bakabilirsin daha düşük makası

Back