• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mnir zkul youn bakmda! :(

MeLoDi

LeYLaELaGöZLüBiRÇöLaHuSu!
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
16.067
9
206
İzmir
Emektar oyuncu Münir Özkul yıllardır süren sağlık sorunlarının ardından yoğun bakıma kaldırılırken sperm bankasından hamile kalan kızı Güner Özkul da doğum için gün sayıyor.
Sanatçı Münir Özkul'un, rutin kontrollerinin yapılması amacıyla hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

VKV Amerikan Hastanesinden alınan bilgiye göre, demans (kişinin entelektüel ve sosyal yeteneklerinin, günlük fonksiyonlarını etkileyecek şekilde kaybı) hastalığı bulunan Özkul, normal serviste yatıyor ve rutin kontrolleri yapılıyor.

Demans hastalığı nedeniyle 2003 yılından bu yana evinden dışarıya çıkmayan ve kimseyle görüşmek istemeyen Özkul, hastalığı yüzünden geçmişe dair birçok şeyi hatırlamıyor ve ölen arkadaşlarının yaşadıklarını sanıyor

Son düzenleme:
çok üzüldüm ve acil şifalar diliyorum.
değerlerimiz bir bir yitip gidiyor.
ve emekli olan sağlık sorunu yaşayan çoğu sanatçımızın kapısını kimse çalmıyor.

ayy allah şifa versin ,çok üzüldüm .neler neler yapan ne çok filme,tiyatroya imza atan bir kişi ve yakalandığı hastalık ne kötü allahım cektirmesin inşallah...
onun gibi sanatcılar gercekten zor bulunur ve bir bir gidiyorlar.:çok üzgünüm:rabbim yanında olsun :Saruboceq:

hayatım boyunca tanışmak istediğim 2 insandan biri de Münir Özkul dur.
diğeri de Kemal Sunal dı ama hayalim gerçekleşmeden onu kaybettik.
Münir Özkul için de yanıp tutuşuyorum. 1 kerecik görsem ve elini öpsem yeter bana. senağlama
ah Mahmut Hoca ahhhh!
umarım sağlığına kavuşur. :Saruboceq:

Son düzenleme:
bilmiyordum,duyunca çook üzüldüm...
allah acil şifalar versin...
:Saruboceq:

duyunca çok üzüldüm. mahmut hoca olmadı bu. bir an evvel eski sağlığına dön. sensiz olmaz.

küçüklüğümden beri çok severim . allah sağlığına kavuşmayı nasip etsin.dualarımız onunla :(

acil şifalar diliyorum ünlü ve değerli bi sanatçı ama tvde hiç haber verilmiyor

maalesef bu kadar değerli bir sanatçıya verilen değer bu kadar. ne haberlerde konu oluyor ne de gazetelerde. dün netten öğrendim bende.
ama popüler olan bir ünlü kiminle ne yapmış kimi dövmüş günlerce magazin gündeminden düşmüyor.
böyle değerli sanatçılarımız 2 satırla haber yapılıyor. öldükleri zaman bir hafta filmleri gösterilip unutuluyor.
bu sene ne çok değerimizi kaybettik ve hepsi unutulup gitti.
ya da hastalıkla uğraşan kimsenin arayıp sormadığı dizilerde filmlerde rol vermedikleri için aç kalan nice sanatçımız var.
tek dileğim sanatçıya hakettiği değerin verilmesi.

Allahdan acil şifalar diliyorum...
çok değerli bir sanatçıydı...böyle gerçek sanatçılar kolay yetişmiyor malesef...

Allah yüzüne baksın.. İnşallah biran önce sağlığına kavuşur.. Böyle değerler bir bir göçüyor. Sende gitme :gitme:

konunun ilgi görmemesine gerçekten üzüldüm.
özellikle bugün netten haberlere baktım bir haber yok.

ayrıca dün ünlü yönetmen Halit Refiğ de vefat etmiş.

Back