• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mmousee'da çeyiz almaya başladı :)

Sükran kuaförü taniyormusun acaba canim? Ben kuzenin dügünde oraya gitmistim ve cok memnun kalmistim.
Link verebilirsen sevinirim evet :)
Fiyat olarak gelin saci ve makyaji ne kadar tutar ki acaba? :44:

Dedigin fotografciyi bir arastirayim netten bulabilecekmiyim:)
Baska bir arkadasta iki üc tane fotografci ismi söyledi onlarada bi bakayim.

Izmit merkezde mi kalacaksin? Ben gebzeye gelin gelicem nasipse :)

Bu arada arkadas olarak ekledim ablüm yaptimda kina gecemde giymeyi düsündügm elbiseyi paylastim.
Sahsi fikirini söylersen sevinirim :)

ben nişan saçı ve makyajını 150 tl ye yaptırdım canım halil beyin topuz üzerine uzmanlık belgesi var. ayrıca makyajı karolayn yapıyolar. çok kalıcı ve güzel. şükran kuaförü maalesef bilmiyorum.
dediğin fotoğrafçının web sitesi var senelerin fotoğrafçısıdır. arkadaşın hangilerini dedi ben çoğunu bilirim fikirde veririm snaa.
ben izmit merkezdeyim doğdum büyüdüm şimdi uzunçiftlik ilçesindeyim. evlenince yine merkeze gelicem :9:
elimden geldiği kadar her konuda yardımcı olurum :34:

ben nişan saçı ve makyajını 150 tl ye yaptırdım canım halil beyin topuz üzerine uzmanlık belgesi var. ayrıca makyajı karolayn yapıyolar. çok kalıcı ve güzel. şükran kuaförü maalesef bilmiyorum.
dediğin fotoğrafçının web sitesi var senelerin fotoğrafçısıdır. arkadaşın hangilerini dedi ben çoğunu bilirim fikirde veririm snaa.
ben izmit merkezdeyim doğdum büyüdüm şimdi uzunçiftlik ilçesindeyim. evlenince yine merkeze gelicem :9:
elimden geldiği kadar her konuda yardımcı olurum :34:

foto necat, foto kemal, stüdyo oya & levent,

Ali gür , kuaför orhan ve kuaför suat

Bunlari biliyormus arkadas sende biliyormusun :)

Gelin saci en az bir iki kati olur heralde dimi? Birde bi kuaföre en fazla kac kisi gidebilir acaba?
Ablamlar ve yegenlerimle gitmek istiyorum. Ama kalabaligiz :S
Uzunciftliki tanimiyorum bi duydugum yerler kartepe maskuye (böylemiydi ismi emin degilim) bir de seka park :))
Izmit merkeze yolum düserse dügünden sonra görüsebilebileriz istersen :37:

foto necat, foto kemal, stüdyo oya & levent,

Ali gür , kuaför orhan ve kuaför suat

Bunlari biliyormus arkadas sende biliyormusun :)

Gelin saci en az bir iki kati olur heralde dimi? Birde bi kuaföre en fazla kac kisi gidebilir acaba?
Ablamlar ve yegenlerimle gitmek istiyorum. Ama kalabaligiz :S
Uzunciftliki tanimiyorum bi duydugum yerler kartepe maskuye (böylemiydi ismi emin degilim) bir de seka park :))
Izmit merkeze yolum düserse dügünden sonra görüsebilebileriz istersen :37:

3 kuaförüde duydum onlarda iyi canım. gelin saç fiyatları daha pahalı tabiki 350 400 tl arası sanırım. ve ben 12 de girip 4 te çıktım ki gelin saçı daha uğraşlı zaman alır. ayrıca kalabalık giidcekseniz sabahın ilk ışıkları orda olun derim anca yetişirsiniz :9:
uzunçiftlikte kartepe yolu üzerinde zaten. sen nerden gelin geliceksin canım ben sürekli merkezdeyim zaten :9: canın sıkılırsa haber et tanışır görüşürüz tabiki :34:

3 kuaförüde duydum onlarda iyi canım. gelin saç fiyatları daha pahalı tabiki 350 400 tl arası sanırım. ve ben 12 de girip 4 te çıktım ki gelin saçı daha uğraşlı zaman alır. ayrıca kalabalık giidcekseniz sabahın ilk ışıkları orda olun derim anca yetişirsiniz :9:
uzunçiftlikte kartepe yolu üzerinde zaten. sen nerden gelin geliceksin canım ben sürekli merkezdeyim zaten :9: canın sıkılırsa haber et tanışır görüşürüz tabiki :34:

Eyvaaah bizim isimiz zor desene. Saat 1den 5e kadar dügün olacak. Sabah hem kuaför hem fotografci nasil yetistiricez hiiic bilmiyorum :37: Ben yurt disinda yasiyorum canim ama aslen karadenizliyim :) InsaAllah ben cok isterim cünkü oralarda tanidigim kimsecikler yok arkadas edinmek isterim. :)

Eyvaaah bizim isimiz zor desene. Saat 1den 5e kadar dügün olacak. Sabah hem kuaför hem fotografci nasil yetistiricez hiiic bilmiyorum :37: Ben yurt disinda yasiyorum canim ama aslen karadenizliyim :) InsaAllah ben cok isterim cünkü oralarda tanidigim kimsecikler yok arkadas edinmek isterim. :)

aaa bende karadenizliyim :16: bence siz kuaför işini 2 ye bölün canım herkes aynı kuaförde hayatta yetişmez seninle maksimum 2 3 kşi olsun onlarda sana yardım edebilecek kişiler olsun. seve seve arkadaşlık ederim ben sana :34:

Nevresim takımın ve kahvaltı takımın güzelmiş canım. Bende çeyizime aldığım eşyaları paylaşacağım. Hepsini özenle şeçtim...

aaa bende karadenizliyim :16: bence siz kuaför işini 2 ye bölün canım herkes aynı kuaförde hayatta yetişmez seninle maksimum 2 3 kşi olsun onlarda sana yardım edebilecek kişiler olsun. seve seve arkadaşlık ederim ben sana :34:

Dimi canim en mantiklisi öyle olacak. Yoksa imkansiz olur.
Nikah tarihi almaya gelince fotografci kuaför hepsi ayarlanmasi lazim zaten.
Erkenden randevu alirsam iyi olur.
Kuaförler saat kacta en erken acarlar bi fikrin var mi?
Saat 1 de dügün basliyor ya en gec 12 de evde olmamiz lazim :)
Ayyy cok yogun ve stresli günler olacak bizim icin.
Hayirlisiyla atlatiriz insaAllah.
Senin dügün tarihin ne zaman?
Birde nerelisin tam olarak :13:

Dimi canim en mantiklisi öyle olacak. Yoksa imkansiz olur.
Nikah tarihi almaya gelince fotografci kuaför hepsi ayarlanmasi lazim zaten.
Erkenden randevu alirsam iyi olur.
Kuaförler saat kacta en erken acarlar bi fikrin var mi?
Saat 1 de dügün basliyor ya en gec 12 de evde olmamiz lazim :)
Ayyy cok yogun ve stresli günler olacak bizim icin.
Hayirlisiyla atlatiriz insaAllah.
Senin dügün tarihin ne zaman?
Birde nerelisin tam olarak :13:

canım ben trabzonluyum lazım yani. kuaförlerde 9 da açarlar sanırım ama görüşmende fayda var belki daha erkene alırlar. hayırlısıyla atlatmanı nasip etsin Allah :34:

bunlarda yeni eklenenler

:9: $Screen shot 2012-01-04 at 10.51.43 AM.webp$Screen shot 2012-01-04 at 10.51.56 AM.webp$Screen shot 2012-01-04 at 10.52.48 AM.webp

gule gule kullan canım aldıklarını o havlular banyo ıcın mı mutfak ıcın mı canım merak ettım :34:

Back
X