Mjde Dostlar! Gzekimiz yeniden anne aday

gözek can kusum benimki husranla sonuclandi insallah sen kucagina alirsin
saglikla gelsin bebisin allaha emanet olsun

:1shok: hamile he :lepi:

Tebrik ederimm zemuszemus

Allah sağlıklıca kucağına nasip etsin inşallah :Saruboceq:

ezbuzz canım hayırlısı olsun .rabbim sağlıcakla kucağına almayı,sağlıklı ve uzun ömürlü olmasını nasip etsin inşallahh.:Saruboceq:a.s.

gözekçim ramazan ayında negüzel mutlu bir haber almışsın tüm dualarımız seninle.güzel allahım önce güzel bir hamilelik geçirtsin sonra da hayırlı bir doğum olsun...

gözek uzun zamandır yoktu.....demek meçguldun ve bebek yapıyodun ha.......

bebişin hayırlı ugurlu saglıklı olsun.........

allah olmayanlarada nasıp etsın.......

gözeğim hadi gözün aydın hayırlı olsun canım :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin a.s.

allah tamamına erdirsin canım insallah bu sefer kucağına alırsın bebisini dualarımız seninle

eşimi nie tebrik ediyon lenn onu araç olarak kullandım benn muhahhaha
gözünü seveyimmm dikkat et artık oraya buraya koşturma lmaz:

ağır kaldırma lmaz:

ukalalanacağınaaa bebişe iyi bak lmaz:
ümüğünü sıkarımmm :mymeka:
tebrikler bitanesiii el öpeyimmm Şeniz

canım benim duyunca çok sevindim inşallah bu sefer şeytanın bacağını ikiye ayıracaksın ve meleğine kavuşacaksın dualarım seninle ilk tanıştığımızda bi hamile kalmayı beceremedik demiştim sende oğlum ben hamile kalmayı beceriyom doğurmayı beceremiyom demiştin hadi bakem sık dişini bu sefer doğurmayıda becereceksin yoksa karışmam Allahım inşallah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin uzuun ömürlü olsun bebişmiz inşallah

tebrik ederim canim,saglicakla kucaginada alirsin insallah..
darisi basimiza

tebrikler canım rabbim sağlıcakla kucağına alırsın inşallahhhopuyorumnanaktan darısı başıma inşallahhh aminnnnnnnn

Gözek immm gözünaydınn canımmm çok sevindimmm yaa....
Rabbim gönlündekini göstersin inş. sana...
Hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsinn....
Öperim çoooookkkkk

çok güzel ya kk da hamişler çoğalıyor rabbiim isteyen bekleyen herkese versin inşallah
sağlıklı bir şekilde kucağınada alır inşallahhhh

amanın gözek hayırlı olsun inşllah sağlıkla gelir bebeğin .. çok sevindim başlığı görünce . yanlız bu süprük garısı ne diyo iki ileri bi geri sositososito

ezbuzz canım hayırlısı olsun .rabbim sağlıcakla kucağına almayı,sağlıklı ve uzun ömürlü olmasını nasip etsin inşallahh.:Saruboceq:a.s.

:)) hat karıştı sanırımm ama yinede teşekkürlerr

kimler varr hamişş başkaa ben ne zamandır gelemediğim için bilmiyorumm.tebrik etmemezlik olmasınn arkadaşlarımıı

Gözek kankam Şeniz
hayırlı uğurlu olsun bidenem..a.s.
çok sevindim inanki...
Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımmm.:Saruboceq:
Aksim seninde yüreğine sağlık..
:1hug:

not: Memati böylelikle bana kalıyor demi kanka....:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…