Bir kaç gün oldu telefonum çaldı, ben arayamamıştım Ahmet beyi malesef ki söyleyecek hiç sözüm yoktu nasıl arasaydım? ne söyleseydim? bunun tesellisi yok ki, yardım edemedik diye utancımdan keni kendimi yedim zaten..
Telefonu açar açmaz arayamadım diyebildim ilk sözüm bu oldu, karşımda ki insan her zaman ki olgunluğuyla konuşmayı toparladı ve buruk bir sohbete başladık, konuşma ilerledikçe benim sesimdeki titreme onada yansıdı ve kendimizi tutamayarak ağlamaya başladık, "olmadı, olamadı çok uğraştık" diyebildi... KK da ki tüm arkadaşlarımıza tek tek teşekkürlerini iletmemi istedi, hepimizin adına hakkımız helal olsun diyebildim arkadaşlar bunun hakkı hukuku olmayacağı inancındayım çünkü...
Uyku uyuyamadığını, sürekli baş ağrısı yaşadığını, tansiyon yükselmesinden arada hastaneye kaldırıldığını anlattı Ahmet bey...
Ne büyük bir üzüntü, ne dayanılması güç bir acı bu arkadaşlar allah yazdıysa bozsun münicik bedenler yarabbim düşündükçe sıyıracağım...Allahım anneye, babaya tüm sevenlerine sabrın en büyüğünü versin, amin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?