• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizgin'imiz melek oldu:(

ahhh konuyu daha önce görmemiştim....kelimelerin kifayetsiz kaldığı an.Allah anaya babaya sabır versin:((

Konuyu daha yeni gordum offff, Allah ailesine en buyuk sabirlardan versin insallah :((
cok uzgunum, Allah rahmet etlesin mekani cennet olsun nur icinde yatsin:çok üzgünüm:

efendimizin çevresinde melek ablalarıyla oynasın inşallah.acıların dindi güzel kızım nurlar içinde uyu inşallah. annesine babasına bol sabır.benim kızıma yaptığım bir dua bu inşallah cennette buluşuruz.çok üzgünüm.

ufacik bir beden bu kadar zorluga dayanamadi bu asamada ne soylenir bilinmez ama maddiyatta madalyonun diğer yüzü tabi, bu giden küçük çocuklarimizin dişinda daha milyonlarca küçük bedenler var tek dileğim onlar bu savaşi kazanmalari, mizgin ve diğer çocuklarimiz için çok üzüldüm allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun, aillelerinede sabir diliyorum.

Son düzenleme:
çok üzüldüm yeni duydum gerçekden melek oldu ufacık bir yavru ALLAH anasına babasına sabır versin

herkesin evladını bagışlasın evlat acısı çok zor

saat 1 16 burada turkiyede 2 16 yatacaktim uyku tutmadi bende turkiyeye izine gitmistim
cuma gunu geldim daha henuz yardim meleklerine ziyaret etmemistim gunduzleri aklima geliyo mizgin ne yapti acaba diyorum bir turlu firsat olup giremiyorum girsemde bisiy cikiyo unutuyorum biraz once tam girdim yataga kitabi aldim elime mizginim geldi aklima mizginle izmir hayalimiz vardi bu yaz ben gidemedim izmire
girdim kadinlar kulubune dgru yardim meleklerine once basligi bulamadim sonra hepsine baktim birde ne goreyim esmer kizim guzel mizginim melek olmus allah ana babasina sabir versin kardeslerine uzun omur saglik versin bu dunyada cok aci cekti yavrum oralarda mutlu olsun guzel kizim
dagildim yikildim ben $u an ailesi ne yapsin nasil dayansin rabbim sen dayandir sen sabrini ver hicbir ana babaya evlat acisi gosterme

Son düzenleme:
Bir kaç gün oldu telefonum çaldı, ben arayamamıştım Ahmet beyi malesef ki söyleyecek hiç sözüm yoktu nasıl arasaydım? ne söyleseydim? bunun tesellisi yok ki, yardım edemedik diye utancımdan keni kendimi yedim zaten..

Telefonu açar açmaz arayamadım diyebildim ilk sözüm bu oldu, karşımda ki insan her zaman ki olgunluğuyla konuşmayı toparladı ve buruk bir sohbete başladık, konuşma ilerledikçe benim sesimdeki titreme onada yansıdı ve kendimizi tutamayarak ağlamaya başladık, "olmadı, olamadı çok uğraştık" diyebildi... KK da ki tüm arkadaşlarımıza tek tek teşekkürlerini iletmemi istedi, hepimizin adına hakkımız helal olsun diyebildim arkadaşlar bunun hakkı hukuku olmayacağı inancındayım çünkü...

Uyku uyuyamadığını, sürekli baş ağrısı yaşadığını, tansiyon yükselmesinden arada hastaneye kaldırıldığını anlattı Ahmet bey...

Ne büyük bir üzüntü, ne dayanılması güç bir acı bu arkadaşlar allah yazdıysa bozsun münicik bedenler yarabbim düşündükçe sıyıracağım...Allahım anneye, babaya tüm sevenlerine sabrın en büyüğünü versin, amin.....

kallisim canim nasil uyusun nasil dayansin tabiki zamanla azalacak belki acisi ama hic gecmeyecek mizginin ufak birseyini gorse acisi tazelenecek ici yanacak her seferinde tek dilegimiz rabbimizden diger cocuklarin omru saglikli uzun olsun allah kimselere evlat acisi yasatmasin
tekrar hepimizin basi sagolsun allah dayandirsin ana babayi evladini yitirmis tum analari babalari

Bir kaç gün oldu telefonum çaldı, ben arayamamıştım Ahmet beyi malesef ki söyleyecek hiç sözüm yoktu nasıl arasaydım? ne söyleseydim? bunun tesellisi yok ki, yardım edemedik diye utancımdan keni kendimi yedim zaten..

Telefonu açar açmaz arayamadım diyebildim ilk sözüm bu oldu, karşımda ki insan her zaman ki olgunluğuyla konuşmayı toparladı ve buruk bir sohbete başladık, konuşma ilerledikçe benim sesimdeki titreme onada yansıdı ve kendimizi tutamayarak ağlamaya başladık, "olmadı, olamadı çok uğraştık" diyebildi... KK da ki tüm arkadaşlarımıza tek tek teşekkürlerini iletmemi istedi, hepimizin adına hakkımız helal olsun diyebildim arkadaşlar bunun hakkı hukuku olmayacağı inancındayım çünkü...

Uyku uyuyamadığını, sürekli baş ağrısı yaşadığını, tansiyon yükselmesinden arada hastaneye kaldırıldığını anlattı Ahmet bey...

Ne büyük bir üzüntü, ne dayanılması güç bir acı bu arkadaşlar allah yazdıysa bozsun münicik bedenler yarabbim düşündükçe sıyıracağım...Allahım anneye, babaya tüm sevenlerine sabrın en büyüğünü versin, amin.....

Bu konuda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim isim vermek istemiyorum. Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın...

Back