• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizgin'imiz melek oldu:(

Allah ailesine sabır versin .En üzüldüğüm şey konuyu hiç bilmeyişim :( Okuyarak ne olduğunu anlamaya çalıştım . Çok üzgünüm .

mizgin...
anlamı mujde..
kucuk melek artık canım yanmıyo artık meleksın sende..
ailesıne sabır dılıyom ve gercekdende hayatta en agır acı evlat acısı..
rabbım sevenlerıne sabır versın..

Allah rahmet etsin mizginimize, mekani cennet olsun insallah...:çok üzgünüm:

Arkadaşlar kısaca özet geçelim. Bu gün kaybettiğimiz Mizgin kızımızdan önce Beyzamız vardı malesef onuda kaybettik kısa aralıklarla oldu hep.. Bu meleğimiz lösemiydi ve uzunca zamandır tadavi görüyordu Amerikada ilik nakli için uygun donör bulunmuştu önce maddiyat sözkonusu oldu sonra burada ufak tefek rahatsızlandı derken ardı arkası kesilmedi, sürekli kan ihtiyacı oldu fakat arandığında bu kanı hiç bulamadılar hep koştular hep koşturlar çok zaman boşa çırpındı aile ve arkadaşlarımız ve bugünkü son malesef meleğimizi kaybettik...
Mizginden önce 9 yaşında Beyzamızı kaybettik daha sonra 2.5 yaşında Ayşemiz kaydı avuçlarımızdan fakat en büyük umudumuz Mizgindeydi hep iyi düşündük hep iyi olacak dedik ama olamadı... çok şey yazmak geçiyor içimden ama şu an toparlamam mümkün değil kafam darmadağınık sadece merak eden arkadaşlarımız için özetlemeye çalıştım çünkü yardıma ihtiyacı olan bebeklerimiz var daha ve bizi bekliyorlar lütfen yardım...

Allahım yaaa:(((((Mekanı zaten cennet minik yavrunun Ailesine Rabbim sabır versin.Bu durumda olan bütün çocuklarımız kurtulsun inşallah mafoldumben

İNANIN NE SÖYLEYECEĞİMİ, NE YAZACAĞIMI BİLEMİYORUM.
DÜN KALİMERA TELEFONDA SÖYLEDİĞİNDE ELİM AYAĞIM TUTMADI

AĞLAMAK, BAĞIRMAK İSTEDİM AMA KENDİMİ FRENLEDİM, İSYAN DEĞİL BU SADECE ÇOK ERKEN BELKİDE BU YÜZDEN TEPKİM.

AKŞAM EVDE AĞLAYA AĞLAYA BİR HAL OLDUM, SİNİRLERİM BOŞALDIsenağlama

ALLAH GÜNAHLARINI AFFETSİN, MEKANI CENNET OLSUN:Saruboceq:​

arkadaşlar kısaca özet geçelim. Bu gün kaybettiğimiz mizgin kızımızdan önce beyzamız vardı malesef onuda kaybettik kısa aralıklarla oldu hep.. Bu meleğimiz lösemiydi ve uzunca zamandır tadavi görüyordu amerikada ilik nakli için uygun donör bulunmuştu önce maddiyat sözkonusu oldu sonra burada ufak tefek rahatsızlandı derken ardı arkası kesilmedi, sürekli kan ihtiyacı oldu fakat arandığında bu kanı hiç bulamadılar hep koştular hep koşturlar çok zaman boşa çırpındı aile ve arkadaşlarımız ve bugünkü son malesef meleğimizi kaybettik...
Mizginden önce 9 yaşında beyzamızı kaybettik daha sonra 2.5 yaşında ayşemiz kaydı avuçlarımızdan fakat en büyük umudumuz mizgindeydi hep iyi düşündük hep iyi olacak dedik ama olamadı... çok şey yazmak geçiyor içimden ama şu an toparlamam mümkün değil kafam darmadağınık sadece merak eden arkadaşlarımız için özetlemeye çalıştım çünkü yardıma ihtiyacı olan bebeklerimiz var daha ve bizi bekliyorlar lütfen yardım...

açıklama için teşekkür ederim.

Senin ne durumda olduğunu çok iyi anlıyorum.
Birde gidip görünce insan daha da çok içi yanıyor.
Başımız sağolsun

Rabbim sabırlar versin ailesine.....Meleğimizin mekanı cennet inş... Rahat uyu meleğim acılar bitmiş artık....mafoldumben

[sıze="2"]MERHABA ARKADAŞLAR,

HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN....

AZ ÖNCE NRSNMK39 ABLAM ARADI MİZGİNİMİZ MELEK OLMUŞ,
AHMET KARDEŞ ARAMIŞ (BABASI) DİYARBAKIRA GÖTÜRÜYORLARMIŞ..
NRSNMK39 ABLAMIZ KIZIYLA BİRLİKTE ONLARIN YANINDALAR..

CUMARTESİ GÜNÜ NRSNMK39 ABLAMLA ZİYARTEİNE GİTMİŞTİK AMA GÖREMEDİK, ÇÜNKÜ MAKİNALARA BAĞLAMIŞLAR BİLİNÇSİZ BİR ŞEKİLDE YATIYORDU....,

MEKANIN CENNET OLSUN MELEK KIZIM....

SEVENLERİN SENİ HİİÇ UNUTMAYACAK.......[/sıze]

---------------------offf çok çok üzüldüm
o bi melektiiii
uçtu melek olduuuuu gittiii ,
sözlerin bittiği annnnn:çok üzgünüm:

Arkadaşlar kısaca özet geçelim. Bu gün kaybettiğimiz Mizgin kızımızdan önce Beyzamız vardı malesef onuda kaybettik kısa aralıklarla oldu hep.. Bu meleğimiz lösemiydi ve uzunca zamandır tadavi görüyordu Amerikada ilik nakli için uygun donör bulunmuştu önce maddiyat sözkonusu oldu sonra burada ufak tefek rahatsızlandı derken ardı arkası kesilmedi, sürekli kan ihtiyacı oldu fakat arandığında bu kanı hiç bulamadılar hep koştular hep koşturlar çok zaman boşa çırpındı aile ve arkadaşlarımız ve bugünkü son malesef meleğimizi kaybettik...
Mizginden önce 9 yaşında Beyzamızı kaybettik daha sonra 2.5 yaşında Ayşemiz kaydı avuçlarımızdan fakat en büyük umudumuz Mizgindeydi hep iyi düşündük hep iyi olacak dedik ama olamadı... çok şey yazmak geçiyor içimden ama şu an toparlamam mümkün değil kafam darmadağınık sadece merak eden arkadaşlarımız için özetlemeye çalıştım çünkü yardıma ihtiyacı olan bebeklerimiz var daha ve bizi bekliyorlar lütfen yardım...

offfff ya başımız sağolsunn
ya o bi melektiiiii
meleklerimizzzzzz
soyleyeçek söz bulamıyorummmmmsenağlama

yarın mübarek kandil gecesi yaşayan bebeklerimiz ve rabbimin huzuruna çıkmış meleklerimiz için dualar edelim hem sağlıklarına bir an önce kavuşmaları hem ailelerine bu zor anlarında rabbimin onların yardımcıları olması için okurken göz yaşlarımı tutaadım ve ne yazacagımı da şuan bilemiyorum çok kötüyüm rabbim ailelerine sabır kendilerinede bir an önce sağlık şifa versin inşallah

evet konuyu okudum ve hem ben bittim hem kelimelersenağlama

Allah rahmet eylesin,ailesine sabır diliyorum çok acı diyecek yazacak sözüm yok.................

Rabbim yakınlarına sabrın en büyüğünü versin ......
Allahım hiç bir anne ve babaya böyle bir acı yaşatmasın inşaallahh....
Onlar zaten melekti uçtular cennete.....

Çok zor ve üzücüü rabbim ailesine ve tüm sevenlerinin başı sağolsunn.....
Allah kimseye yaşatmasınnn ...................

Back