• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizahşörler Çıkmazı

buraya tabela astircam ben zepraya rica edip. kaynanasi iyi olanlar gelmesin:KK70: ne o bize nispet yapar gibi:KK70: :KK70:

tanit tabi kendini😍
Soylemesi ayippp benmki iyi ama uzakta yasiyorlar senede 1 ay 2 ay ya goruyorum ya gormuyorum o aradada cok cok dusuncelidir bana karsi sagolsun

🤣🤣🤣

Ya ne kadr epsrilisin cnm Anne babacigin icin uzgunum Allah mekaninj cennet eylesin
Amin, sagolasin
Soylemesi ayippp benmki iyi ama uzakta yasiyorlar senede 1 ay 2 ay ya goruyorum ya gormuyorum o aradada cok cok dusuncelidir bana karsi sagolsun

🤣🤣🤣
Bunları okudukça yılda 1-2ay gördüğüm kadına ekmek veresim bile gelmiyor 😁 bizim ki beni gordugu an "oyhh oglum kalbim agriyiii vallah bak tansiyonum çıkmıstir ha" desin

Amin, sagolasin

Bunları okudukça yılda 1-2ay gördüğüm kadına ekmek veresim bile gelmiyor 😁 bizim ki beni gordugu an "oyhh oglum kalbim agriyiii vallah bak tansiyonum çıkmıstir ha" desin
Iste insan gbi davransa herkes brbrne arkalarndan boyle dedirtmese bu kotuler keske ... sende gordgun 1 2 ay da seve seve yedirir icirirsin bile ozaman guzel gecim anlayis bukadar zormu kocaman kadinsin

Iste insan gbi davransa herkes brbrne arkalarndan boyle dedirtmese bu kotuler keske ... sende gordgun 1 2 ay da seve seve yedirir icirirsin bile ozaman guzel gecim anlayis bukadar zormu kocaman kadinsin
En son oldugum şehire geldi ev 2+1 (kv,kp, gorumce,kaynım) biz zaten 3 kişiyiz.
Ev suriyeli mülteci kampı düşük tehlikem vardı ilk başta ondan izinliydim.
Düşük tehlikesi olan kadına ne yapılır yardım edilir işlerinde lakin ben hem maaşımı hem de gucumu yetiremiyorum.
22, 24 yaşında koca kazıklar bile benden yemek bekliyor.
Ve ne kadar saygılı davransam da hep bi memnuniyetsizlik var hep bi laf çarpma var surat asma var "yaparım ben böyle insani iliskiye" diyorsunuz.
Bak mesela siz beni tanimazsiniz ama nedir burada günaydın diyorsunuz bana ve digerlerine, tanımadığımız halde gülüyor eğleniyor sohbet edip paylaşımlarda bulunuyoruz.
Ki ben bunu karşı tarafa yaptığım halde karşılığını göremiyorsam ve bu 5 yıldır devam ediyorsa sanki o aileden değilmişim yabanciymisim gibi davraniliyorsa benden ne sabır ne sükunet ne de olgunca bi hareket beklenilmez bence...
Yeterince toleranslı davrandım buyuklerim diye saygı duydum ama olmadı...
Yapacak gerçekten bişeyim kalmadı.
Eşim illa ki görüşsün o onun anası atasi cocuklarim illa ki.gorussun babaanneleri ama bizde ki.saygi sevgi sıfırı tüketti o yüzden birbriimize bol bol toto döndük reis :))

hayırlı cumalar kuzum nasılsın 💕💕
ben 12 de uyandım kız:KK70: En son şarjım bitti de uyudum :KK70:
günaydın çiçeğim 💕💕💕
tünaydın demeliyim ben artık :KK70: günüm uyumakla yarısı geçti diğer yarısı da temizlik iş güç :KK70:
günaydın kuzum şükür sen 🎈
amin insallah nihalimmm nasılsın 🤩

Oooo o zaman benim topiğe kilit vurmam lazım samdanım herkestenn önce :KK70:

hain zepra:D :D ne demek kaynanam iyi ya:D Allah'ım iyi kaynananlar gerçekten var mmıymış 🙄🙄

🤣🤣🤣

anladim siz bugün bana intihar eğilimi var mi diye bakmaya gelmisiniz:D :D

Allah rızası için kaynanası kötü olan gelsin:D benim bunyem bu kadar iyi kaynanayi kaldirmaz:D

Düşük tehlikesi olan kadına ne yapılır yardım edilir işlerinde lakin ben hem maaşımı hem de gucumu yetiremiyorum.
Ve ne kadar saygılı davransam da hep bi memnuniyetsizlik var hep bi laf çarpma var surat asma var "yaparım ben böyle insani iliskiye" diyorsunuz.
Bak mesela siz beni tanimazsiniz ama nedir burada günaydın diyorsunuz bana ve digerlerine, tanımadığımız halde gülüyor eğleniyor sohbet edip paylaşımlarda bulunuyoruz.
Ki ben bunu karşı tarafa yaptığım halde karşılığını göremiyorsam ve bu 5 yıldır devam ediyorsa sanki o aileden değilmişim yabanciymisim gibi davraniliyorsa benden ne sabır ne sükunet ne de olgunca bi hareket beklenilmez bence...
Eşim illa ki görüşsün o onun anası atasi cocuklarim illa ki.gorussun babaanneleri ama bizde ki.saygi sevgi sıfırı tüketti o yüzden birbriimize bol bol toto döndük reis :))
Anladigim kadsriyla elinden gelrn herseyi yapmissin canim keske onlar da biraz anlaybilseydi emegini ... hersey dedigin gbi bi yere kadar hep tek tarafli verici olamaz insan ister istemez karsidan da ufak tefek guzel insaniii olsrak davranmasini beklersin hakli olarak ... esinle mutluysan ki mutlusun hamilesin yuvandaki huzuru bozmalarina izin verme reyizzz 😍

offff ya 🤦 hep mi aynısı olurlar

erkek aileleri belli başlı fabrikalarda imal ediliyo da biz senle ayni fabrika çıkışını almışız gibi hissettim:D :D fabrikaları kuruyasicalar:D :D

offff ya 🤦 hep mi aynısı olurlar

erkek aileleri belli başlı fabrikalarda imal ediliyo da biz senle ayni fabrika çıkışını almışız gibi hissettim:KK70: :KK70: fabrikaları kuruyasicalar:KK70: :KK70:
Reis bu mesaja nasıl cevap vereceğim bilemedim kaderler aynı tamam ama benim bebelerin ikisi de erkek ... 😁
Hem ıhıma hem mıhıma vurdun sagolasin.. 😁😁😁😁

anladim siz bugün bana intihar eğilimi var mi diye bakmaya gelmisiniz:KK70: :KK70:

Allah rızası için kaynanası kötü olan gelsin:KK70: benim bunyem bu kadar iyi kaynanayi kaldirmaz:KK70:
Benim arkadaslarm kaynana konusu olup kendileri dertlerini anlatiyorlar bazen ben hic biseu demeden sen sus zaten sennki melek gbi diyolar 🤣🤣🤣

Bu kis geldgnde benm hastane randevum vardi kizimla ikisi evde kaldi ben gittim gelirken aradim duruyormu kiz ben geliyorum diye cay demliyimmi sana istermisin dedi o kendi 1 kucuk bardak jcer icmesede aramaz yani ... olur anne dedm memnun oldm Allah razi olsn ..

Herkes yaptigiyla anilir

Back
X