Mizahşörler Çıkmazı

İşe gittiğin zamanlar da bile o saatte gelip bize yazman demek kii bizi çok seviyorsun :))

tabiki çok seviyorum
işe gidebilirsem inşallah bi daha nurum

ama genelde erken kalkıyorum cocuk var ya:)

sen naptın ne var bugün programda

tabiki çok seviyorum
işe gidebilirsem inşallah bi daha nurum

ama genelde erken kalkıyorum cocuk var ya:)

sen naptın ne var bugün programda
Ben de çok seviyorum

Ne olacak süreçte hiç bilemiyorum ya samdanım, ölen kişi sayısını gördün dimii

Ben de biraz dha erken kalkmalıyım.

Bugün planım gk gy bakmak bide soru çözerim alandan bi film izleyesim var aslında zaman ayırırsamm.

İyiiiyiz limonsuzuuum

Artık dışarı çıkıp taşa toprağa basamanın bi temiz hava alamamanın sıkıntısı varr azıcık ben bu havaları çok seviyorum yaa, çıkmak istiyorum artık
Kuzum benim ya. Bende kızıma hava çok soğuk dışarda diyorum inanmış gibi yapıyor güzel kızım inşAllah geçecek bu günlerde. Sağlığımız yerinde olsun da biraz sıkılayım diyorum.

Kuzum benim ya. Bende kızıma hava çok soğuk dışarda diyorum inanmış gibi yapıyor güzel kızım inşAllah geçecek bu günlerde. Sağlığımız yerinde olsun da biraz sıkılayım diyorum.
Çıkmak ister tabi kızın da yoksa limonsuzum

Öyle tabii, bize sevdiklerimize gelmeden geçsin gitsin insallah bu hastalık.

ooo reis iyi vallahi ne olsun kafamı balkondan uzatıp duruyorum

Nasılsın senin nasıl geçiyor ☺
Yatağa bağımlı yaşamayı düşünürken aklıma çocuğum geldi kahvaltı hazirliyorum reis bugün bizim buralar güneşli dışarısı gayet güzel

Kız çocuğu hep akıllı hep munistir ya maşallah benim evde ki hırt "anne gorona bizi yer mi" diye darliyor

Yatak da bi süre sonra isyan ediyor bi git artık gibisine..

Kaç yaşında oğlun :) ben yağmuru izliyorum
3.5 yaşında
Hayir babasına konusmayacagini bilsem corona aslinda senin babaannen yavrum bende 5 senedir hastasiyim ne yazik ki dicem ama yemiyor işte diyemiyorum

3.5 yaşında
Hayir babasına konusmayacagini bilsem corona aslinda senin babaannen yavrum bende 5 senedir hastasiyim ne yazik ki dicem ama yemiyor işte diyemiyorum
Çocuğun kafasındaki korona profilinin babanneyle örtüşmesii, bu çok güzeldi

Bu olay babaanne, varsa halaya kadar gider sonra buyur açıkla neymiş Korona

Oo supersinn kiii kac kilo verdn o takmlarda mi verdin ya icimde hep bi kilo verme jstegiiimm var ama tatli yeme istegmn onune gecemiyor ama
Benim tatlıyla aram yok fast food kilosu 57-58e kadar çıkmıştım 45ten. Sonra 55.5 kendim düştüm ordan beridir de takımdayım takımlar çok motive ediyo düşün bi bencee

Çocuğun kafasındaki korona profilinin babanneyle örtüşmesii, bu çok güzeldi

Bu olay babaanne, varsa halaya kadar gider sonra buyur açıkla neymiş Korona ☺
Geçen görüntülü arıyorlar haberler de açık bi yandan, telefonu eşime verirken aa corona dedim adam avel avel bakinca haberler diyorum bak yine corona diyerek vitesi R konumuna aldık tabi hayırlısı
Evlenecek genç kızlarımıza burdan onerim var çöpsüz üzüm alın bacılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…