- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
Benim de vermem lazım yaa. Benim boy uzun sayılır iriyim azcuk. Yarmagul gibi hissediyorum kendimi. Ahh ahh 55 kiloydum ben ya. 55. Elli beş.Aman aman pu pu punefessiz mii kalamm yerlerde mii yuvarlanamm bnm boyum kısa gülnihalım
Yeni ikiz annesi olarak çok hoş fit güzelsinBenim de vermem lazım yaa. Benim boy uzun sayılır iriyim azcuk. Yarmagul gibi hissediyorum kendimi. Ahh ahh 55 kiloydum ben ya. 55. Elli beş.nasil bu hale geldim
Ben görmedimAajahaha yanlis alintilama yaptım inşaallah görmeden duzeltebilmisimdir
İltifatkariniza layık olmaya çalışacağımYeni ikiz annesi olarak çok hoş fit güzelsin
Bence yinede azıcık ett but güzel
İltifatkariniza layık olmaya çalışacağım
Sen kaç kilosun tabişimBen de kilomda kalayım bence herkes için en iyisi bu
Ben şuan 52 yim gülnihalım. 51 52 53 arasında geziyorum ama 53 olunca hemen hissediyorum ben ya, bi taşıyamıyorum o 1 kiloyu sanki yada psikoljik olarak bilemedimSen kaç kilosun tabişimtanışın çıkmış yaa baslicam bu düzeltmeye aaa
Ne güzel... Masaalah kuzumaBen şuan 52 yim gülnihalım. 51 52 53 arasında geziyorum ama 53 olunca hemen hissediyorum ben ya, bi taşıyamıyorum o 1 kiloyu sanki yada psikoljik olarak bilemedim ☺
Evet bakk şimdi bana diyorlarNe güzel... Masaalah kuzuma
Senin yaşındayken bana diyorlardı ben de böyle inceciktim sonra böyle oldum diye durr şimdi bayrağı sana veriyorum
ahahhaha neydim geve geç yattık sabah nasıl erken kalkalımolabileeeerr
Daha günaydın diyooo. Bacım saaat 12 12
bebeğim ordaki alıntı buraya gelmişKutşisiiimmmHoşbuldummm
iyiyim bende temizlik yapıyorum sana taklayla meydan okuyayım miIyiyim sen naslsn
insallahBirinci oluyomuşun bide
eneeeemmmm
O nasıl oldu yahuuahahhaha neydim geve geç yattık sabah nasıl erken kalkalım
bebeğim ordaki alıntı buraya gelmiş
iyiyim bende temizlik yapıyorum sana taklayla meydan okuyayım mi
insallah
eneeeemmmmdur yapam da gelem
ahahhaha neydim geve geç yattık sabah nasıl erken kalkalım
bebeğim ordaki alıntı buraya gelmiş
iyiyim bende temizlik yapıyorum sana taklayla meydan okuyayım mi
insallah
eneeeemmmmdur yapam da gelem
Orda alıntı yapıp burda cevap ver demişim araya karışmışO nasıl oldu yahuu
Hadi bakalım
Sen atabiliyonmu takla sankimmm hihhTamam tamam kızmaaaa
Tatlım etiketin icin teşekkür ederim. O kadar uykusuzum ki erkenden uyumuşumSen atabiliyonmu takla sankimmm hihh
Hayırlı olsun kuzum.Kızlar ben yarışmaya girdiiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?