Geçmiş olsun fıstığım çok dikkat etAyy güzel bir gece olmuştur eminimm
Ben hastalandım ya kızlar üşüme ateş filan ama şimdi iyiyim şükür. Nasılsınız napıyosunuzz :)
Geçmiş olsun cnmAyy güzel bir gece olmuştur eminimm
Ben hastalandım ya kızlar üşüme ateş filan ama şimdi iyiyim şükür. Nasılsınız napıyosunuzz :)
Maşallah maşallah. Darısı başımaVar da ben niyetliyim işte. Borcum var biraz onları bitirmek istiyorum
ama çok kötü oldum yaa başım ağrıyorMaşallah maşallah. Darısı başıma
Ya gece iyi yemedin mi, çay içmedin mi?ama çok kötü oldum yaa başım ağrıyor
aç değilim susuzum. Ben çok su içiyorum normalde. E şimdiye 2 3 lt içmiş olmam lazımdı. O yüzden de baş ağrısı yaptı. Sanırım bir iki güne toparlarımYa gece iyi yemedin mi, çay içmedin mi?
Allah kabul etsin calciVar da ben niyetliyim işte. Borcum var biraz onları bitirmek istiyorum
Kuzum çok geçmiş olsunAyy güzel bir gece olmuştur eminimm
Allah razı olsun canımAllah kabul etsin calci
Jawlensky kk birinci noteri C Calcifer Blue_Peri Mehfam Limonsuzzcay M mehlika nur Elhan HayatSevinceGuzel olive_bluto unuttuğum varsa affetsin :)
neredesiniz bugun de birseyler yapalim mi :)
kolay gelsin canim :) yagmurun sesini dinliyorum :)ben ders aralarında gelirim bugün inşallah ders çalışcam zuhalim:)
nasılsın napiyosun
Yapalım yapalım ama kolay olsunJawlensky kk birinci noteri C Calcifer Blue_Peri Mehfam Limonsuzzcay M mehlika nur Elhan HayatSevinceGuzel olive_bluto unuttuğum varsa affetsin :)
neredesiniz bugun de birseyler yapalim mi :)
Allah kabul etsin kalsifirimaç değilim susuzum. Ben çok su içiyorum normalde. E şimdiye 2 3 lt içmiş olmam lazımdı. O yüzden de baş ağrısı yaptı. Sanırım bir iki güne toparlarım
kolay kolay :) şöyle birşey düşünüyorum; kendimizde olmayan ancak olsaydı çok iyi olurdu dediğimiz özellikleri yazalım :) fantastik şeyler de olur :)Yapalım yapalım ama kolay olsun
kolay gelsin canim :) yagmurun sesini dinliyorum :)
evet güzel yağıyor :)ooo yağmur mu var ordaburda yağacak gibiydi ama yağdı mı farketmedim
oğlanı uyutunca baslicam zaten zuhalim:)
sen napcan akşam ne yapalım planın var mı
kolay kolay :) şöyle birşey düşünüyorum; kendimizde olmayan ancak olsaydı çok iyi olurdu dediğimiz özellikleri yazalım :) fantastik şeyler de olur :)
hersey olur :) görünmez olmak, uçmak vs gibi işte :)uçmak gibi mi
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?