Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
-Şimdi hangi babamız geliyor
+Kemal baba
-Hayır hayiiir bahtiyar babamiz geliyor hehehehe
sahte kabadayi dicem de ondan boyle bir replik yoktu galiba-Şimdi hangi babamız geliyor
+Kemal baba
-Şimdi hangi babamız geliyor
+Kemal baba
sahte kabadayi dicem de ondan boyle bir replik yoktu galiba
Sahte kabadayı-Şimdi hangi babamız geliyor
+Kemal baba
3 çocukluklara serbestKopya çekmek serbest mi
Sultan filminden konuşuyorduk ya oradaki çocukların konuşma sahnesi. Bahtiyar sultanı istemeye gidecektisahte kabadayi dicem de ondan boyle bir replik yoktu galiba
Sahte kabadayı
Ahajhaa bu benim kadın filmdeki adi şerife. Birsuru çocuğu vardı+ayol alisiktir şerife dışarda doğurmaya, geçen besinciyi de pazarda dogurduydu
-hayir dördüncüyü pazarda doğurdum
+ besinciyi pazarda doğurdum
-aaaa doğuran benim benden iyi mi bileceksiniz
belki tam böyle değildir ama
Aşkımıza karışma şamudansen niye zuhali taklit ediyon bakiyim
Sultan filmindekileri yazıyoruz komikleri kopya cek senTurk filmlerini severim ama son zamanlarda hiç izlemedim, önceden çok izledim ama çok önceden, replikleri hatırlayamam
Ahajhaa bu benim kadın filmdeki adi şerife. Birsuru çocuğu vardı
başka film yazabiliyor muyuz?Sultan filmindekileri yazıyoruz komikleri kopya cek sen
Kamuran gibi oldu hazır konu türk filmleri ikenAşkımıza karışma şamudan
Aynen samdanim bildin dediğin sahneyi de hatırladım.doğru mu hatırlamışim Nihalim
bide minibüsten inmek için bağıran kız vardı seher. muavin inecek var deyince kulağımın dibinde bağırma ve diye kiziyodu
Yaz tatlım hangi filmse onu da yaz komik replikleri yazıyoruz iştebaşka film yazabiliyor muyuz?