- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
Seni ders benii her şey vurdu gülnihalımmSağ ol nurum ozledim seni de görüşemedik
Ben de çayımı aldım reklamı bekliyorum mehlikamSelam kizlar,oğlumu uyuttum herkes yattı,ben de kırmızı odayı açtım çay içiyorum
İyiyim şükür sen nasılsınSeni ders benii her şey vurdu gülnihalımm
Ben de özledim Hakkatennasılsınn
Ben de çayımı aldım reklamı bekliyorum mehlikam
İyiyim gülnihalım ikindi vakti bi duş aldım ondan beri uyumayım diye kendimi tutuyorum, su uykumu çok getiriyor bnm ya :))İyiyim şükür sen nasılsınsabret az kaldı kontenjan açıklanmadı değil mi?
İnşallah atanirsin insallah alım çok olurİyiyim gülnihalım ikindi vakti bi duş aldım ondan beri uyumayım diye kendimi tutuyorum, su uykumu çok getiriyor bnm ya :))
Açıklanmadı ama az çok belli ya gülnihalım yinede. Bu ara sürekli Twitterda etkinlik oluyor 60 bin atama olsun diye ama hiç sanmıyorum, hocalarda öyle diyor
Yeni başladığın için canım çalıştıkça daha güzel anlamaya başlıcaksin inşaallah, Allah kolaylık ve zihin açıklığı versinSevindim
Amin canımçok bölünüyorum ama idare ediyorum artık. Her şeyin bir vakti var ve ben asmisken basladigim için zorluğu oluyor
İnşaallah herşey gönlünce olur ve kısa zamanda atanirsin Nurumİyiyim gülnihalım ikindi vakti bi duş aldım ondan beri uyumayım diye kendimi tutuyorum, su uykumu çok getiriyor bnm ya :))
Açıklanmadı ama az çok belli ya gülnihalım yinede. Bu ara sürekli Twitterda etkinlik oluyor 60 bin atama olsun diye ama hiç sanmıyorum, hocalarda öyle diyor
Aminnn inşallah canımYeni başladığın için canım çalıştıkça daha güzel anlamaya başlıcaksin inşaallah, Allah kolaylık ve zihin açıklığı versin
İkidir oğlum uyanıyor daha uyuyali cok olmadı halbuki, gaz mi var nedir anlamadım, çok az izleyebildim,Seni ders benii her şey vurdu gülnihalımm
Ben de özledim Hakkatennasılsınn
Ben de çayımı aldım reklamı bekliyorum mehlikam
Uyumuştu,Saat 10,30 gibi uyudu sanırım ama iki kere de uyandı kucağımda uyuyor şimdi , yatiracagimAminnn inşallah canımbı uyursam baslayacagim . Seninki uyudu mu
MaşallahUyumuştu,Saat 10,30 gibi uyudu sanırım ama iki kere de uyandı kucağımda uyuyor şimdi , yatiracagim
İyi akşamlar canım nasılsınIyigeceler
Iyi sayilirim senİyi akşamlar canım nasılsın
İyiyim ben de gece mesaisiIyi sayilirim sen
Ay açayım durAlya geldi
Kolay gelsinİyiyim ben de gece mesaisi
Geçmiş olsun braincim...dün bu kız nerelerde diye aklımdan geçtin.. sormaya kalmadan bugün mesajını okudum...evren işlemeye devam ediyor...sinyalleri bayağı kuvvetli göndermişimNe var ne yok hayatta, boşladım bir süredir burayı artık yine buralardayım hastalık falan derken yettim
Ben de internette hem kişisel gelişim videosu izliyorum hem de kendimi geliştireceğim bir alanda çalışmalar yapıyorum :)
Beni unutamayacağini biliyorumÇok eskiden burdaydım, sonra kayboldum geçenlerde yine gelmiştim ama araya birkaç olay girdi yine kayboldumEvet tanıştık mı onu da hatırlamadım da o kadar çok kişiyle tanıştım şu başlıkta ama ara verince hep uçtu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?