• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizahşörler Çıkmazı

İyiyim şükür sen nasılsın🥰 sabret az kaldı kontenjan açıklanmadı değil mi?
İyiyim gülnihalım ikindi vakti bi duş aldım ondan beri uyumayım diye kendimi tutuyorum, su uykumu çok getiriyor bnm ya :))
Açıklanmadı ama az çok belli ya gülnihalım yinede. Bu ara sürekli Twitterda etkinlik oluyor 60 bin atama olsun diye ama hiç sanmıyorum, hocalarda öyle diyor

İyiyim gülnihalım ikindi vakti bi duş aldım ondan beri uyumayım diye kendimi tutuyorum, su uykumu çok getiriyor bnm ya :))
Açıklanmadı ama az çok belli ya gülnihalım yinede. Bu ara sürekli Twitterda etkinlik oluyor 60 bin atama olsun diye ama hiç sanmıyorum, hocalarda öyle diyor
İnşallah atanirsin insallah alım çok olur 🥰

Sevindim 🥰🥰

Amin canım 🤲🤲 çok bölünüyorum ama idare ediyorum artık. Her şeyin bir vakti var ve ben asmisken basladigim için zorluğu oluyor 😊
Yeni başladığın için canım çalıştıkça daha güzel anlamaya başlıcaksin inşaallah, Allah kolaylık ve zihin açıklığı versin 🤲

İnşaallah herşey gönlünce olur ve kısa zamanda atanirsin Nurum 🌺

Seni ders benii her şey vurdu gülnihalımm😬
Ben de özledim Hakkaten ❤️ nasılsınn😘

Ben de çayımı aldım reklamı bekliyorum mehlikam 😍
İkidir oğlum uyanıyor daha uyuyali cok olmadı halbuki, gaz mi var nedir anlamadım, çok az izleyebildim,

Ne var ne yok hayatta, boşladım bir süredir burayı artık yine buralardayım hastalık falan derken yettim :KK70:

Ben de internette hem kişisel gelişim videosu izliyorum hem de kendimi geliştireceğim bir alanda çalışmalar yapıyorum :)
Geçmiş olsun braincim...dün bu kız nerelerde diye aklımdan geçtin.. sormaya kalmadan bugün mesajını okudum...evren işlemeye devam ediyor...sinyalleri bayağı kuvvetli göndermişim :KK76::KK76::KK76:

Çok eskiden burdaydım, sonra kayboldum geçenlerde yine gelmiştim ama araya birkaç olay girdi yine kayboldum :KK24: Evet tanıştık mı onu da hatırlamadım da o kadar çok kişiyle tanıştım şu başlıkta ama ara verince hep uçtu :halay:
Beni unutamayacağini biliyorum :KK25:

Back