- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
- 598
Napıyorsunuz ne var ne yok :)
yok sana demedim malum şahıs için
birisi hindistan nasil biryer diye konu acmis canim. pis bir yermis onu ogrendik
birisi hindistan nasil biryer diye konu acmis canim. pis bir yermis onu ogrendikbiliyordumda gerci :)
ben çocuk uyutuyorumsen nasılsın napiyosun:)
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineNe var ne yok hayatta, boşladım bir süredir burayı artık yine buralardayım hastalık falan derken yettim
Ben de internette hem kişisel gelişim videosu izliyorum hem de kendimi geliştireceğim bir alanda çalışmalar yapıyorum :)
Aynenbirisi hindistan nasil biryer diye konu acmis canim. pis bir yermis onu ogrendikbiliyordumda gerci :)
Ne var ne yok hayatta, boşladım bir süredir burayı artık yine buralardayım hastalık falan derken yettim
Ben de internette hem kişisel gelişim videosu izliyorum hem de kendimi geliştireceğim bir alanda çalışmalar yapıyorum :)
Çok eskiden burdaydım, sonra kayboldum geçenlerde yine gelmiştim ama araya birkaç olay girdi yine kayboldumoooo masallah ne kadar güzel şeyler
biz pek denk gelmedik galiba senle:)
Çok eskiden burdaydım, sonra kayboldum geçenlerde yine gelmiştim ama araya birkaç olay girdi yine kayboldumEvet tanıştık mı onu da hatırlamadım da o kadar çok kişiyle tanıştım şu başlıkta ama ara verince hep uçtu
Amin zuhalım inşallahinşallah iyi çıkar seninkiler nurum ne diyim
Hoşgeldin bayan beyinKızlarrrrr iyi akşamlar nasılsınız
Şimdi devam ediyorum samdanım, yeni konular var onları bilmiyorum, tüyo vermeyim şimdik
Kolay gelsin gülnihalım
İnşallah canımm :))ben de ara ara yoğunluğa göre geliyorum ya da gelemiyorum:) ben hatırlayamadim büyük ihtimalle muhabbetimiz olmadı:) bundan sonra olur ama inşallah:)
Amin zuhalım inşallah
Hoşgeldin bayan beyiniyilik sen nasılsın niye hastaydınn
Şimdi devam ediyorum samdanım, yeni konular var onları bilmiyorum, tüyo vermeyim şimdik
Kolay gelsin gülnihalım
Çok geçmiş olsunnİnşallah canımm :))
Hoş gördümmmiyi çok şükür benden de ya meslek hastalığı akşama kadar bilgisayar başında oturmaktan sırtım omzum her yerim tutulmuştu yeni yeni düzeldi. Kaç aydır evdeyim vitaminlerim boşalmış B, D, çinko magnezyum yerlerdeymiş onlardan da olmuş sanırım ama şuan daha iyi çok şükür
Sağ ol nurum ozledim seni de görüşemedikAmin zuhalım inşallah
Hoşgeldin bayan beyiniyilik sen nasılsın niye hastaydınn
Kolay gelsin gülnihalım
İyi geçti canım teşekkür ederim
İyi geçti tatlım, teşekkürlerCalcim ev İnternetine sadece bilgisayardan bağlanabiliyorum telefonda sadece kendi netim oluyor o da yetmiyor hiçİnternet iyiydi ama son zamanlarda sürekli alt yapı çalışması oluyor ya bakalım
Güle güle oturun serim :))
Nasıl geçti sınavlar mehlikam :)
Geçmiş olsun,şimdi daha iyisindir inşaallah,ben hatırliyorum hatta bir iki gün önce aklıma gelmiştin, inşaat mühendisiydin di mi?İnşallah canımm :))
Hoş gördümmmiyi çok şükür benden de ya meslek hastalığı akşama kadar bilgisayar başında oturmaktan sırtım omzum her yerim tutulmuştu yeni yeni düzeldi. Kaç aydır evdeyim vitaminlerim boşalmış B, D, çinko magnezyum yerlerdeymiş onlardan da olmuş sanırım ama şuan daha iyi çok şükür
Allah zihin açıklığı versin canım,nasıl gidiyor çalışmalarİyi geceler mehlikamm
Ben de öğrenme psikolojisi çalısacagum
Sevindimİyi geçti canım teşekkür ederim
İyi geçti tatlım, teşekkürler
Amin canımAllah zihin açıklığı versin canım,nasıl gidiyor çalışmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?