- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
- 598
Müdür boş bırakmıyor bizi. Bir hoca bulmuş eğitimde ters yüz öğrenme diye bir uygulama hakkında bizleri aydınlattıKonuları dijital ortamda anlatıp çocuklara gonderecekmişiz sınıfta ödev yapacakmış iz...evdeyim kuzum fırsat bulur bulmaz gözlerim bildirimlerde
ne demezsin
Allahtan evli de ateşini alan var yoksa halimiz haraptı
daha çok katya gibi. sifliiiiiahahhaaa Zuhal yaaaya doğduğun ev kaderindir deki mujgana benziyo mu Allah aşkına söyle
daha çok katya gibi. sifliiiii
ama kendisi tam tersi sanıyorahahaha gözümde kimsenin sevmediği disladigi ama sürekli etrafta gezen kendini beğenmiş biri canlandı
ama kendisi tam tersi sanıyor
kızım o kadar özgüven sende olsa atomu parçalarsın
heralde öyle sanacak
tamam bu kadar yeter egosu hissedecek
yok olsa bilirim. tıslama sesi duyuyorum hayirdir insallahbelki de görümcen beniiiimmmmm
yok olsa bilirim. tıslama sesi duyuyorum hayirdir insallah
Canım uzaktan eğitim modelinden biraz farklı. Materyalleri biz hazırlayacağız konuları dediğin gibi YouTube mantığıyla anlatacağız çocuğa göndereceğiz... çocuk bunu evde öğrenecek okuldaki derslerde etkinlik odaklı ders yapacağız oyunlar oynayacağız. Geleneksel öğretmen tipi olmayacak yani...okul kapalı ama siz YouTube kanalı mantığıyla çekim mi yapcaksiniz abla sınıflarda. doğru mu anladım
bu MEB'in bütün işleri bı tuhaf ya. inşallah herkes için verimli olur:)
burayı da özlüyo insan demi abla:)
Canım uzaktan eğitim modelinden biraz farklı. Materyalleri biz hazırlayacağız konuları dediğin gibi YouTube mantığıyla anlatacağız çocuğa göndereceğiz... çocuk bunu evde öğrenecek okuldaki derslerde etkinlik odaklı ders yapacağız oyunlar oynayacağız. Geleneksel öğretmen tipi olmayacak yani...
Kızlar napti diye merak ediyorum özlüyorum tabikim
Ben epeydir kırmızı oda izleyemiyorum bu akşam ona bakasım var samdanım :)iyi akşamlar kızlar nerdesiniz
iyi seyirler canimBen epeydir kırmızı oda izleyemiyorum bu akşam ona bakasım var samdanım :)
Yenilikleri ben de severim kuzum ama derslerin keyfi kaçar gibi geliyor bana özellikle edebiyat için...öğrenciyle göz göze değil kamerayla göz göze olmak ne bileyim...baya modern ve yenilikçi bı sistem abla galibaböyle çok daha güzel olur kulağa çok hoş geliyor:)
özle tabiki bizi ben de seni özlüyorumyine her zamanki gibi çok yoğun çalışıyorum abla
çocuğu uyutunca ders çalışmak gibi bir planım var:)
Ben epeydir kırmızı oda izleyemiyorum bu akşam ona bakasım var samdanım :)
ama yani olmaz ki öyle konu
Teşekkür ettim zuhalim sen de bırak o görümcek ne hali varsa görsün, vallahi henüz olamayan görümcemden uzaklaşır oldum beniyi seyirler canim
Alya bu hafta çok güzel bir değişime gidiyo samdanım çok heyecanlıyım :)aaaa çok iyi fikir nurum:) ben de alyayi merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?