Mizahşörler Çıkmazı

okul kapalı ama siz YouTube kanalı mantığıyla çekim mi yapcaksiniz abla sınıflarda. doğru mu anladım

bu MEB'in bütün işleri bı tuhaf ya. inşallah herkes için verimli olur:)

burayı da özlüyo insan demi abla:)

Canım uzaktan eğitim modelinden biraz farklı. Materyalleri biz hazırlayacağız konuları dediğin gibi YouTube mantığıyla anlatacağız çocuğa göndereceğiz... çocuk bunu evde öğrenecek okuldaki derslerde etkinlik odaklı ders yapacağız oyunlar oynayacağız. Geleneksel öğretmen tipi olmayacak yani...
Kızlar napti diye merak ediyorum özlüyorum tabikim

baya modern ve yenilikçi bı sistem abla galiba böyle çok daha güzel olur kulağa çok hoş geliyor:)

özle tabiki bizi ben de seni özlüyorum yine her zamanki gibi çok yoğun çalışıyorum abla
çocuğu uyutunca ders çalışmak gibi bir planım var:)

Yenilikleri ben de severim kuzum ama derslerin keyfi kaçar gibi geliyor bana özellikle edebiyat için...öğrenciyle göz göze değil kamerayla göz göze olmak ne bileyim...
Yoğun çalışma temposuna alıştın bence...işsizlikten kocaya sarma durumu olmayacak Allah zihin açıklığı versin bıtanem kahve molasında gel ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…