- 10 Ocak 2019
- 4.540
- 19.922
- 308
yuhum gelmişti napalim bugünde siz yatın erkenden yatınnaber kız kaçak:)
erkenden uyudun dün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yuhum gelmişti napalim bugünde siz yatın erkenden yatınnaber kız kaçak:)
erkenden uyudun dün
yuhum gelmişti napalim bugünde siz yatın erkenden yatın
bugün biraz daha iyi hissediyorum ya:) oğlanı uyutup ders çalışcam uyku bastirmazsa
başladın mı yeni bı kitaba
zaten başlamak zorunda değilsin ki bebiş.
bu aralar kafam dolu biraz. sakin bir dönemde başlamak istiyorumzaten başlamak zorunda değilsin ki bebiş.
Harry Pottera başlamak istiyodum ben sınav çıktı istersen ona başla:)
bu aralar kafam dolu biraz. sakin bir dönemde başlamak istiyorum
yok canım şükür. ama çok şeyle uğraşıyorum kafam dolu onun için. kafamın rahat olması lazımbı sıkıntı yok demi
yok canım şükür. ama çok şeyle uğraşıyorum kafam dolu onun için. kafamın rahat olması lazım
ev işleri, ailemle ilgili mevzular(sacma salak miras mevzuları) kv, görümcek mevzuları. genel olarak böylepaylaşmak ister misin ne gibi şeyler
azıcık bilgi ver ya
ev işleri, ailemle ilgili mevzular(sacma salak miras mevzuları) kv, görümcek mevzuları. genel olarak böyle
daha ayrıntılı istiyorsan locama gel
elden ne geliray bu ne neeeee hayat sana candy crahs combosu yapmış resmen
Portakal mandalina havuç elma narooooo portakal mandalina ikilisi mi
elden ne gelir
Portakal mandalina havuç elma nar
şeytan önünü ilikliyor onu görüncesen altın bir huniyi hak etmişsin artik görünce dedin ben bittim zaten zuhalim
şeytan önünü ilikliyor onu görünce
Müdür boş bırakmıyor bizi. Bir hoca bulmuş eğitimde ters yüz öğrenme diye bir uygulama hakkında bizleri aydınlattı Konuları dijital ortamda anlatıp çocuklara gonderecekmişiz sınıfta ödev yapacakmış iz...evdeyim kuzum fırsat bulur bulmaz gözlerim bildirimlerdeiyi akşamlar kızlar nerdesiniz
ne demezsinne güzel herşeyin birinci sınıfı denk geliyor sana demekki
evli mi bekar mi zati sahaneleri
kolay gelsin hocam :) hocam branşınız neydi birşey sormak istiyorum :)Müdür boş bırakmıyor bizi. Bir hoca bulmuş eğitimde ters yüz öğrenme diye bir uygulama hakkında bizleri aydınlattı Konuları dijital ortamda anlatıp çocuklara gonderecekmişiz sınıfta ödev yapacakmış iz...evdeyim kuzum fırsat bulur bulmaz gözlerim bildirimlerde